Φλουτ: “Θα αποκτήσουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε”

Την πίστη του πως η Νίκη Βόλου θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο Βίλιαν Φλουτ με δηλώσεις του μετά το τέλος της σημερινής (11/7) προπόνησης που πραγματοποίησε η ομάδα του στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού. Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως βήμα βήμα η Νίκη θα φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή γιατί η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουν μεγάλη όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο».
Για την απόφασή του να έρθει στη Νίκη: «Ήμουν πολύ καιρό στην Ολλανδία και πάντα ήθελα να δουλέψω σε μια άλλη χώρα. Είναι πολύ φυσιολογικό ένας προπονητής μετά από τόσα χρόνια στην Ολλανδία να θέλει να δουλέψει στο εξωτερικό. Είχα πολύ θετική εντύπωση από τον πρόεδρο στην πρώτη συνάντησή μας και δείξαμε την ίδια θέληση και την ίδια φιλοσοφία για τα όσα πρέπει να δουλέψουμε στη Νίκη Βόλου ώστε να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ».
Για την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία: «Είμαι από την Ολλανδία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, μου αρέσει το πάσινγκ γκέιμ, λαμβάνοντας όμως πάντα τις ικανότητες της ομάδας μου. Μετά την προετοιμασία των έξι εβδομάδων θα δούμε πως θα θέλουμε να είναι το παιχνίδι μας».
Για το ρόστερ και τις μεταγραφές: «Θα πάρουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε και όχι απλά για να παίρνουμε ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε τους κατάλληλους παίκτες, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην 1η αγωνιστική. Αν είναι να πάρουμε κάποιον θα είναι γιατί μπορεί να κάνει τη διαφορά. Προχωράμε βήμα βήμα».
Το μήνυμα στον κόσμο: «Πιστεύω ότι η Νίκη Βόλου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει μια καλή ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, πιστεύω στην ομάδα, να κάνει βήμα βήμα ώστε να φτάσει σε ανώτερο επίπεδο. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, έχει επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια και πιστεύω στη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει και στο τέλος θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις