Ρόδος: Πρώτο δείγμα θετικό, ισοπαλία με Πανσερραϊκό

Αρκετά καλές και ελπιδοφόρες εντυπώσεις άφησε στη πρώτη της φιλική αναμέτρηση η Ρόδος που αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι «πράσινοι» παρότι αγωνίστηκαν με μια ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά (ήταν το τρίτο φιλικό για τον Πανσερραϊκό) ήταν αρκετά δραστήριοι, ακολουθώντας σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης το πλάνο και τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο προπονητής της Ρόδου έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, που είδε αρκετά πράγματα από αυτά
που δουλεύει στις προπονήσεις να βγαίνουν και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, μεταξύ αυτών και ο υπό δοκιμή Ομάρ.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις μεγάλες φάσεις να απουσιάζουν. Η Ρόδος θα μπορούσε να «κλέψει» την νίκη τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα όταν ο Μαρτσάκης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπότο, ο οποίος ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από αμυνόμενο των γηπεδούχων.

Πλέον, τα «ελάφια» στρέφουν την προσοχή τους στην συνέχεια της προετοιμασίας τους, καθώς και στα επόμενα επίσης δύσκολα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν.

Για την Ρόδο αγωνίστηκαν:

Α’ Ημίχρονο: Ηλιάδης, Μπακαρί, Σάαντο, Καψάλης, Μαρκόφσκι, Δελαπόρτας, Μπότος, Φερέϊρα, Τσάβες, Μαρσελίνιο, Σταματελόπουλος.

Β’ Ημίχρονο: Αθανασόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σουλάϊ, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Ρέτσος, Μαρτσάκης, Ομάρ, Βουργουτζής, Χύσι, Αδαμάκης.

Πηγή: xxsports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις