Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού Β. ο Ασλανίδης-επιβεβαίωση του goalpost.gr

Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι από σήμερα το απόγευμα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κυριάκος Ασλανίδης. Το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει από τις 24 Αυγούστου, πως ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Άρη για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο Δευτέρα στο Βόλο, προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ασλανίδη, ως δανεικό από τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Ασλανίδης είναι 19 ετών, με καταγωγή από τις Σέρρες και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Άρη στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και φέτος έγινε επαγγελματίας, μετέχοντας στην προετοιμασία των «κιτρίνων», ενώ αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά παιχνίδια.

Το Σάββατο έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» και ήταν αυτός που πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης του Άρη (1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

O ύψους 1.84 στόπερ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, πριν πάει στον Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αύριο Δευτέρα πρόκειται να έρθει στο Βόλο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κυριάκο Ασλανίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις