Τελευταία δοκιμή για Βόλο σήμερα με Νίκη

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να δίνει σήμερα το δωδέκατο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Βόλου. Η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 6μ.μ. και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Ωστόσο, οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τηλεοπτικά, από το Cosmote Sports 4. Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ Βόλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Cosmote και όλα τα φετινά παιχνίδια έδρας για το πρωτάθλημα θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Cosmote Sports.
O προπονητής του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, θα δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λαμία, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/9 στο Πανθεσσαλικό. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ. Οι «κυανέρυθροι» θα παραταχθούν με διάταξη 4-3-3, με τον Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια και τους Πουρίτα (δεξιά) και Φεράρι (αριστερά), στα δύο άκρα της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γκρίλο και Ρομέρο. Ο Τσοκάνης θα αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος, ενώ εφόσον είναι έτοιμος ο Μπαριέντος, μαζί με τον Φερνάντες θα είναι οι άλλοι δύο παίκτες στο χώρο του κέντρου. Διαφορετικά, αν δεν παίξει ο Μπαριέντος, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό, τη θέση του θα πάρει ο Νίνης. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν ο Ρεγκατίν (δεξιά), ο Μπαρτόλο (αριστερά), με έναν εκ των Φαν Βέερτ, Ροσέρο να παίζουν στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ολλανδός ταλαιπωρήθηκε και αυτός από έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις