Αμπασκάλ: Ο Βόλος θα είναι μια ομάδα με ταυτότητα

Μοιράσου το άρθρο

Ο προπονητής του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV, τόνισε πως τα μηνύματα που στέλνει η ομάδα από την πορεία της προετοιμασία είναι θετικά, ενώ είχε την ευκαιρία στο φιλικό με τη Νίκη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά, στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:
«Είχαμε δουλέψει εντατικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδος και πλέον είμαστε κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος. Βρήκαμε την ευκαιρία στο φιλικό με τη Νίκη να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν παίξει αρκετά το προηγούμενο διάστημα, έτσι ώστε και αυτοί να έχουν ένα σημαντικό βαθμό ετοιμότητας.
Πρέπει να λάβουμε υπόψη, ότι έχει παραταθεί η διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ από την πλευρά μας δώσαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Κάθε ματς από μόνο του είναι ιδιαίτερο, αλλά ως γενική αποτίμηση, θα λέγαμε πως το μήνυμα που έχουμε πάρει από την ομάδα είναι πολύ θετικό, σε ότι αφορά την προετοιμασία.
Θέλουμε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο να παρουσιάζει μία ταυτότητα. Θα είμαστε μία ομάδα που θα βγαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου. Μία ομάδα που θα διεκδικεί κάθε φάση και θα είναι επιθετική.
Ο στόχος της ομάδας «χτίζεται» μέρα με την ημέρα, με σεμνότητα, με μεγάλη προσπάθεια και με πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις