Α΄ Ε.Π.Σ.Θ. : Ο απόηχος της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Το goalpost.gr όπως μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής, έτσι και για την 10η σας παρουσιάζει του χαμένους αλλά και του νικητές της συγκεκριμένης αγωνιστικής.

Σάββατο 23/1

Α.Ε. Διμηνίου – Μαγνησιακός 1-0
Με λυτρωτή τον Αραμπατζή η Α.Ε.Δ. γλύτωσε τα χειρότερα κόντρα στην ομάδα του Μαγνησιακού, συνεχίζοντας έτσι να διευρύνει το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων της και φυσικά, σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή στην Σκιάθο, να είναι από τους μεγάλους νικητές της αγωνιστικής μιας και πλέον αποσπάστηκε στο +6 από την ομάδα του Γ. Φασουράκη και αποκτά ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο.

Πηλέας – ΑΕ 2002 0-2
Το ματς των ουραγών είχε νικητή και μάλιστα την Α.Ε. καθώς “έσπασε το ρόδι ” και πήρε το πρώτο της τρίποντο στην έδρα του Πηλέα με μεγάλο πρωταγωνιστή των Δ. Στουμποβίκο που σκόραρε δις και ξεκόλλησε την ομάδα του από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια μπορεί να έφτασε στους 5 βαθμούς συγκομιδή η ομάδα της Ένωσης όμως ακόμη ο δρόμος για την σωτηρία απέχει πολύ και είναι αρκετά δύσκολη η αποστολή των ποδοσφαιριστών της. Πάντως σίγουρα είναι από τους κερδισμένους της αγωνιστικής, εν αντιθέσει με την ομάδα του Πηλέα που συνεχίζει να προβληματίζει και πλέον να μην μπορεί να αλλάξει και τίποτα στον τομέα της ψυχολογίας στην ομάδα δείχνοντας απλά πως δεν μπορεί να παλέψει για την σωτηρία.

Αγία Παρασκευή – Πανιώνιος 2-0
Σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αγ. Παρασκευής κόντρα στον Πανιώνιο και τον προσπέρασε κιόλας στην βαθμολογία μιας και πριν την έναρξη ισοβαθμούσαν στην 7η θέση με 11 πόντους και αυτό από μόνο του κατατάσσει τους γηπεδούχους στους νικητές της αγωνιστικής, ενώ από την άλλη η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη αγνοεί εδώ και 4 αγωνιστικές την έννοια νίκη και πρέπει να βρει και πάλι το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο εν όψει συνέχειας.

Κυριακή 24/1

Άρης – Σαρακηνός 0-2
Επιστροφή στις νίκες για τον Σαρακηνό και μάλιστα κόντρα στον αξιόμαχο Άρη Μελισσατίκων, έπειτα από την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωτοπόρο Α.Ε.Δ. με την ομάδα του Σαρακηνού λοιπόν να μειώνει την διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή μετά την ήττα του στην Σκιάθο και να είναι και εκείνος απ΄΄ο τους νικητές της αγωνιστικής.

Θησέας – Δάφνη 1-0
Άλλη μια πολύτιμη νίκη από θέμα κυρίως ψυχολογίας για την ομάδα της Αγριάς κόντρα στην Δάφνη με το φτωχό 1-0. Αναμφισβήτητα χαμένη βγήκε η ομάδα της Δάφνης όχι μόνο για την ήττα της κόντρα στον Θησέα, αλλά και επειδή όλοι οι συν διεκδικητές για την σωτηρία πλην του Πανιωνίου πήραν βαθμούς στα παιχνίδια τους, γεγονός που σίγουρα δεν είναι και ότι το καλύτερο για την ομάδα των Αγ. Αναργύρων.

Σκιάθος – Ηρακλής 1-0
Με το σύνθημα “εδώ το κάστρο σου, εδώ και η δύναμη σου” να κοσμεί το γήπεδο της Σκιάθου, η ομώνυμη ομάδα υποχρέωσε τον Ηρακλή στην δεύτερη ήττα του στο εφετινό πρωτάθλημα και των απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την 1η Α.Ε.Δ. Χωρίς ίχνος παραλογισμού, η ομάδα του Α.Ο. Σκιάθου είναι από τις ομάδες που πραγματικά βγήκαν νικήτριες μετά το πέρας και της 10ης αγωνιστικής και αυτό γιατί πολύ απλά εκτός ότι πήρε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της αποφυγής για τον υποβιβασμό, νίκησε και την ομάδα του Ηρακλή που δύσκολα θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση του και οι υπόλοιποι συν διεκδικητές. Ενώ από την άλλη πλευρά από τους μεγάλους χαμένους της αγωνιστικής, είναι η ομάδα του Γ. Φασουράκη που με την ήττα της αυτή έχασε κι άλλο την επαφή με την κορυφή βρίσκοντας την πλέον στο -6.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις