Μ. Βαγγόπουλος: Θα παλέψουμε με Ρήγα κι ότι βγει

Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 14.30 τον Ρήγα στο Βελεστίνο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με στόχο να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Στον Διαγόρα γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει η σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν απέναντι…

…σε μια πιο έμπειρη ομάδα, που πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο προπονητής του Διαγόρα, Μιχάλης Βαγγόπουλος, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να εκδοθεί το δελτίο του Σπύρου Καραπλιάγκου, για να τον έχει και αυτόν στη διάθεσή του. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Γιώργου και Γκοντόλου, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
«Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και ένα ξεκάθαρο αουτσάιντερ στο σημερινό παιχνίδι. Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος για την ομάδα μου, από τη στιγμή που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ρήγα που αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία, ενώ θα παίξει και ως γηπεδούχος.
Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα στοιχεία εκείνα που μας χαρακτηρίζουν, ως ομάδα και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Για τον Διαγόρα το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα.
Είτε προκριθούμε, είτε όχι, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι φτάσαμε στους «4» του Κυπέλλου, η μοναδική ομάδα από τις κατηγορίες της ΕΠΣΘ, καθώς οι άλλες τρεις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική. Το πρεστίζ του Διαγόρα ανεβαίνει και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι με σταθερά βήματα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία.
Ωστόσο, όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου, στο οποίο μετέχουν και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να αγωνιστεί στον τελικό μια ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν πρέπει να αποκλείσουμε τις εκπλήξεις. Γιατί είναι μεγάλη χαρά για μια ερασιτεχνική ομάδα να συμμετάσχει σ’ έναν τελικό Κυπέλλου, που αποτελεί γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» τονίζει με δηλώσεις του ο Μιχάλης Βαγγόπουλος. Ο τεχνικός του Διαγόρα θα έχει στη διάθεσή του τους: Ξανθά, Βουραζέρη, Καραμανλή, Γαλογαύρο, Χολέβα,. Πρασά, Λουφόπουλο, Αγριοτσόμπανο, Κουντούρη, Καρατζιώλη, Μπόλκα, Κάρρο, Κ. Καραπλιάγκο, Τριχόπουλο, Ρενάτο, Διπλέρη, Ντόντο και ίσως και τους Γιώργη, Γκοντόλο και Σ. Καραπλιάγκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις