ΑΕ Διμηνίου: Συγχαρητήρια Δημήτρη Ζιώγα

Ο Δημήτρης Ζιώγας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 24 τέρματα στην Α΄ ΕΠΣΚ για την περίοδο 2014-2015, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Λεονταρίου. Η ΕΠΣ Καρδίτσας βράβευσε τον ποδοσφαιριστή για τη διάκριση του, ενώ η νυν ομάδα του Ζιώγα, ΑΕ Διμηνίου, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νοιώθουμε με την βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, τον Δημήτρη Ζιώγα. Σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε αυτή τη διάκριση για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για έναν απο τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίστηκαν στα Τοπικά μας πρωταθλήματα και όχι μόνο… Συγχαρητήρια Δημήτρη».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ζιώγας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του, αλλά και την ΕΠΣΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου, τη διοίκηση της ΑΕ Λεονταρίου και την ΕΠΣ Καρδίτσας για την παράδοση του βραβείου μου, του πρώτου σκόρερ Α΄ ΕΠΣΚ με 24γκολ στο πρωτάθλημα της περιόδου 2014 – 2015. Να είστε όλοι υγιής. Σας εύχομαι καλό πρωτάθλημα και σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις