Στοίχημα: Επέλαση οι “νερατζούρι”, αμφίσκορο στην Πρέμιερ – σαββατιάτικο καρέ στο 13.07!

Soccer Football - Italy - Serie A - Inter Milan v Genoa - San Siro, Milan, Italy - August 21, 2021 Inter Milan's Hakan Calhanoglu celebrates scoring their second goal with Edin Dzeko REUTERS/Daniele Mascolo TPX IMAGES OF THE DAY

Γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι του Σαββάτου (25/09) για εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το Betarades.gr σήμερα έχει μια σούπερ τετράδα από Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Μπουντεσλίγκα, μαζί με προγνωστικό μπάσκετ από το ελληνικό Σούπερ Καπ. Βρείτε όλα τα παιχνίδια στη sportingbet με πλήθος αγορών. Πάμε στις σημερινές επιλογές μας.

Σκοράρουν στην Αγγλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 17:00 για την έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Νιούκαστλ.

Η Γουότφορντ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη της (1-3)  επί της Νόριτς και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Έχασε (1-3) από την Στόουκ, ενώ δέχτηκε δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτή ήταν η τρίτη ήττας τις στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από την Γουλβς (0-2) και την Τότεναμ (1-0). Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Μακριά από τις νίκες για έκτη συνεχόμενη αναμέτρηση έμεινε η Νιούκαστλ, που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Λιντς. Είχαν προηγηθεί η βαριά ήττα με 4-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ισοπαλία 2-2 με την Σαουθάμπτον. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, μετά την Νόριτς, καθώς έχει δεχτεί 13 γκολ σε πέντε αγώνες.

Οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Οι άμυνές, τους, πάντως δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θα προτιμήσουμε το Goal- Goal σε απόδοση 1.83.

Φαβορί η Ίντερ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την Ιταλία και την αναμέτρηση στο Μιλάνο, όπου στις 19:00 συγκρούονται η Ίντερ με την Αταλάντα, στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής της Σέριε A.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. “Απάντησε” με δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 6-1 την Μπολόνια και επικρατώντας (1-3) επί της Φιορεντίνα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τη πρωτοπόρο Νάπολι. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, καθώς έχει κερδίσει τα 13 απο τα 14 τελευταία παιχνίδια.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αταλάντα, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησε (0-1) στην έδρα της Σαλερνιτάνα και με 2-1 επί της Σασουόλο. Δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, ειδικά μακριά από την έδρα της. Συγκεκριμένα έχει δεχθεί γκολ στις εννιά από τις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και οι δύο αντίπαλοι. Η Ίντερ, όμως, είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει καλή παράδοση στην έδρα της απέναντι στην Αταλάντα και μπορεί να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Αντέχει η Κολωνία

Προχωράμε και μεταφερόμαστε στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, όπου στις 16:30 αναμετρώνται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Κολωνία για την έκτη αγωνιστική.

Έφεση στις ισοπαλίες έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς μετράει πέντε συνεχόμενες για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Οι τέσσερις πιο πρόσφατες, μάλιστα, απέναντι σε Αρμίνια Μπίλεφελντ, Στουτγκάρδη, Φενέρμπαχτσε και Βόλφσμπουργκ, με το ίδιο σκορ (1-1). Μοναδική εξαίρεση αυτή (0-0) στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα έμεινε αήττητη η Κολωνία, που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Λειψία. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή με το ίδιο σκορ στην έδρα της Φράιμπουργκ, ενώ είχε επικρατήσει και με 2-1 επί της Μπόχουμ. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει μόλις μια ήττα, με 3-2 από τη Μπάγερν Μονάχου, σε οκτώ αναμετρήσεις.

Η νίκη αγνοείται για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δύσκολα θα τα καταφέρει και απέναντι στην σκληροτράχηλη Κολωνία.Θα πάμε με το Χ2  σε απόδοση 1.88.

Φαβορί οι “πράσινοι”

Κλείνουμε με μπάσκετ και το ελληνικό Σούπερ Καπ, για το οποίο στην Πάτρα συγκρούονται στις 16:30 Παναθηναϊκός και Λαύριο.

Έδειξε καλό πρόσωπο ο Παναθηναϊκός στις φιλικές αναμετρήσεις του. Πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Βίρτους, Παρτίζαν και Εφές Αναντολου. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δείχνει να δημιουργεί την αγωνιστική της ταυτότητα σταδιακά.

Ο απολογισμός του Λαύριου στα φιλικά του ήταν τρεις ήττες στα τέσσερα που έδωσε. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα όπως δείχνει και η εικόνα της. Έρχεται από την ήττα από τη Ζενίτ με 79-51.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει ο Παναθηναϊκός, που ανεβάζει ρυθμούς, και μπορεί να έχει εύκολο έργο απέναντι στο Λαύριο. Θα ποντάρουμε στον άσσο με χάντικαπ 15.5 πόντους σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις