Στο Καναλάκι για την πρόκριση ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του Ολυμπιακού για την σεζόν 2021-22 είναι σήμερα στις 4 μ.μ. στο Καναλάκι του νομού Πρέβεζας. Στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αχέροντα και φυσικά στοχεύουν στη νίκη-πρόκριση. Εξάλλου, αποτελούν και το φαβορί από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Απέναντι σε ένα συγκρότημα Γ’ Εθνικής με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίσει για την ιστορία του, αλλά και για να δείξει τη φετινή του δυναμική στους αντιπάλους που θα συναντήσει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Χωρίς αμφιβολία η ομάδα δεν είναι έτοιμη, αφού και το ρόστερ της συνεχώς εμπλουτίζεται με νέους παίκτες τις τελευταίες ημέρες, ενώ παρά το γεγονός ότι σήμερα θα αγωνιστεί με απουσίες, παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Παίκτες, όπως οι Κιτόκο, Ντιαμπί, Λαζαρίδης που θα αποτελέσουν βασικά γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής δεν είναι διαθέσιμοι, καθώς δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους. Απόντες θα είναι και ο τιμωρημένος Ναά (εκτίει ποινή από πέρυσι).

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας αναμένεται να επιλέξει τον Ξενοδόχοβ ως τερματοφύλακα, τον Σκοπελίτη σε ρόλο δεξιού μπακ, με τον Γραικό να καλύπτει το αριστερό άκρου της άμυνας. Οι Μαρκοπουλιώτης και Στάμου θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ντουάρτε και Κόλα, έχοντας μπροστά τους τον Χάσεκ, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού. Από τα δεξιά θα κινείται ο Κουντουριώτης και από τα αριστερά ο Σουλεϊμάν. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σιαφά.

Στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα βρίσκονται επίσης και οι Βούγιοβιτς, Παπακώστας, Βερνάρδος, Μπάτροβιτς, Κόκας, Χατζηπιρπιρίδης, Φιλίποβιτς, Χατζής και Ρηγόπουλος.

Τηλεοπτική μετάδοση  μέσω διαδικτύου
Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα μέσω διαδικτύου από το Sportime24.gr., το οποίο έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα από την ΕΠΟ. Στην περιγραφή θα είναι ο Σέργιος Δήμας.

Διαιτητής ο Μπακογιάννης
Τον σημερινό αγώνα στο Καναλάκι ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγελος Μπακογιάννης της ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Ζήρδας και Λυκούργος Τσολακίδης από την ίδια Ένωση, ενώ και ο τέταρτος διαιτητής Γιώργος Αλάμπεης ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Πουλημάς της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις