Με στόχο την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρ

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (7/10, 21:00, Novasprorts Prime) τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με στόχο την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση, στο επίσημο ντεμπούτο μπροστά στους φίλους του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ.
Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μετά και το ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από την επίσκεψη αντιπροσωπείας της Θύρας 13 στην προπόνηση της Τετάρτης (6/10) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι οπαδοί των «πράσινων» εξέφρασαν γι ακόμα μία φορά την στήριξή τους προς τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν στην έδρα του, με τον κόσμο στο πλευρό του.

Αυτή θα είναι η 31η αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία της Euroleague, με το «τριφύλλι» να μετράει 16 νίκες, εκ των οποίων οι 13 εντός έδρας, έναντι 14 της Φενέρμπαχτσε.

Διαιτητές τoυ αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις