Αρσένος: «Γλυκόπικρη γεύση…»

Στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Στέλιος Αρσένος. Ο Βολιώτης τεχνικός μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που βρήκε την ομάδα του να αποσπά ισοπαλία στο Μακρυχώρι κόντρα στον τοπικό Αετό καθώς και για ερχόμενο ματς με τον δυνατό Αμβρυσσέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το ξεκίνημα μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ήμασταν αρκετά καλοί για πρεμιέρα, απέναντι σ’ έναν καλό και έμπειρο αντίπαλο, τον Αετό Μακρυχωρίου. Το καλό είναι ότι η εικόνα που δείξαμε αφήνει θετικά μηνύματα.

Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε ρυθμό και αυτό φάνηκε γιατί από τα φιλικά που έχουμε δώσει η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Λίγο τα σφυρίγματα του ρέφερι, ένα πέναλτι στο 30’ μας έφεραν αναστάτωση, αλλά η ομάδα έβγαλε γρήγορα αντίδραση και κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θέλαμε να κλειστούμε, θέλαμε να κάνουμε πράξη αυτά που είχαμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα. Δηλαδή να έχουμε και κατοχή και να είμαστε πιεστικοί. Ένα τραγικό λάθος έφερε την ισοφάριση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Όταν λέω χαρακτήρα εννοώ ότι έμεινε με 10 παίκτες και δεν φάνηκε αυτό. Θα μπορούσαμε με τις φάσεις που κάναμε να πάρουμε και το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτά που δουλεύουμε, αυτά κάνουν πράξη στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω ανάλογη συνέχεια. Ξέρουμε όλοι ότι το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ».

«Ομάδα για τετράδα ο Αμβυρσσέας»

«Το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα την Κυριακή είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Αμβρυσσέας είναι πολύ ενισχυμένος. Πιστεύω ότι ο Αμβρυσσέας είναι μια ομάδα που διεκδικεί θέση στην τετράδα βάση του ρόστερ του. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Έχουμε δει πολλές φορές ομάδες με ρόστερ να μην μπορούν να το αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που ζητάω είναι να δούμε το κάθε παιχνίδι εντελώς διαφορετικά, να κάνουμε πράξη αυτά που δουλεύουμε και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά.

Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και τους θέλουμε δίπλα μας.

Έχουμε έναν τραυματισμό του Μάρκου Διαμαντόπουλου από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά είναι υγιέστατα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις