Απίστευτο κι όμως αληθινό: Από …Δευτέρα ξανά στο Διαιτητικό η Ζάκυνθος

Φοβερά και τρομερά πράγματα προκύπτουν από δηλώσεις του προέδρου της Ζακύνθου στον ΣΠΟΡ FM. Σύμφωνα με τον Στέλιο Γούναρη, η ομάδα του δεν έχει ακόμα, τυπικά όπως προκύπτει, εξασφαλίσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Τσακίρη, ο κ. Γούναρης σημείωσε ότι η Ζάκυνθος θα προσφύγει τη Δευτέρα ξανά στο Διαιτητικό δικαστήριο για να πάρει πίσω αυτή τη φορά την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών (ΕΙΜ) και να έχει τη δυνατότητα ν’ αποκτήσει παίκτες. Στην επισήμανση δε που έγινε στον πρόεδρο της Ζακύνθου για το αν η απόφαση του δικαστηρίου προκύψει να είναι αρνητική, ιδού ποια είναι η απάντηση που έδωσε ο κ. Γούναρης: «Αν δεν το δεχθεί θα παίξουμε τρία παιχνίδια… 3-0 και τελειώσαμε»!

Τέλος, ερώτηση του έγινε και για την Καβάλα, λέγοντας πως η περίπτωση της είναι διαφορετική από τη Ζάκυνθο. «Είναι ένα βήμα πίσω γιατί δεν έχει πάει καν στην ΕΙΜ», ανέφερε σχετικά ο κ. Γούναρης.

Ακούστε στο παρακάτω λινκ τις δηλώσεις από τον πρόεδρο της Ζακύνθου, ο οποίος να σημειωθεί ότι σχολίασε και το ότι οι δικαστές που θα δικάσουν τη νέα υπόθεσή της είναι καινούργιοι και όχι οι ίδιοι δηλαδή που πήραν την απόφαση για την είσοδό της στο πρωτάθλημα την περασμένη Παρασκευή!

Είπαμε, απίστευτα πράγματα…

athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις