Αναχωρεί για Χάνια η Νίκη (η αποστολή)

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο «Μάνθος», στα Χάνια Πηλίου, αναχωρεί το μεσημέρι η Νίκη Βόλου. Το ρόστερ των κυανολεύκων αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Γεωργατζής, Ταΐρης, Αργύρης, Κορέτα, Μέτσε, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Σταμπολζίεφ, Μαχλελής, Γεωργακόπουλος, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς, Καλλέργης, Καντούτσης, Καρασαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γυφτοκώστας, Τζιώρας, Γιώτας, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Αργυρίου και Ίβενς.

Στο δυναμικό της βολιώτικης ομάδας αναμένεται να προστεθεί μέχρι και αύριο, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ταμπάκης συμπληρώνοντας την τριάδα των τερματοφυλάκων με τους Δημήτρη Ταΐρη και Γιώργο Γεωργακόπουλο.

Για τους δύο ξένους που θα αποτελέσουν με τον Γιόνας Ίβενς τη ραχοκοκαλιά της Νίκης Βόλου, η διοίκηση θα εξαντλήσει τα περιθώρια των ημερομηνιών και θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Στόχος είναι η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός αμυντικού χαφ ή επιθετικού, ανάλογα με την εισήγηση του Ολλανδού προπονητή.

Ο Βίλιαν Φλουτ και οι συνεργάτες του καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα να μετατρέψουν τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, σε μία ομάδα που θα καταφέρει να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Σ’ αυτή την προσπάθεια τα φιλικά προετοιμασίας θεωρούνται απαραίτητα και η Νίκη Βόλου, ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά αγωνιζόμενη απόψε στις 6:00μ.μ. με τον Ατρόμητο. Βέβαια, θα πρέπει να επισημάνουμε πως για εκείνη την ώρα η πρόβλεψη του καιρού, δίνει ισχυρή βροχόπτωση, οπότε σ’ αυτή την περίπτωση η ματαίωση του φιλικού μοιάζει πολύ πιθανή.

Εφόσον το φιλικό πραγματοποιηθεί, το «παρών» θα δώσει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης που βρίσκεται ήδη στο Βόλο.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις