ΠΑΕ Βόλος: Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας – Υπεύθυνος ο Αλεξάκης

Συγγνώμη από τους φιλάθλους της ζήτησε η ΠΑΕ Βόλος για όλα τα απαράδεκτα γεγονότα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό, στον αγώνα με τον Άρη. Ο διοίκηση του Βόλου κατονομάζει ως αποκλειστικό υπεύθυνο για τα όσα συνέβησαν, τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη Θεσσαλονίκης και που προκάλεσαν οι οπαδοί του αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της και ιδιαίτερα από εκείνους που προσήλθαν με τα παιδιά τους και αντί για να απολαύσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα βίωσαν συνθήκες ζούγκλας.

Αν και ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκη, εμείς ως ΠΑΕ ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην λήψη όλων των ενδεδειγμέμων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις, με διαπιστωμένη πλέον την αδυναμία του συγκεκριμένου αξιωματικού να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές του

Στο γήπεδό μας, όπως και σε όλα τα γήπεδα, θέλουμε οικογένειες με τα παιδιά τους και φιλάθλους με υγιή συνείδηση και πολιτισμένη συμπεριφορά. Με αυτό το σκοπό θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προσπαθούμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις