Ο Ίωνας νικητής στο βολιώτικο ντέρμπι, 66-51 τον Γ.Σ.Βόλου

Πήρε την νίκη κόντρα στον Γ.Σ.Βόλου ο Ίωνας επικρατώντας στο Βολιώτικο ντέρμπι του Γ.Σ.Βόλου με 66-51.
Η ομάδα του Ίωνα ξεκίνησε δυνατά και με πολύ πίεση και ωραίες συνεργασίες προηγήθηκε με +8 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε στο ίδιο τέμπο με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να προηγηθεί με 36-22.
Στο ίδιο μοτίβο και το τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να συντηρούν την διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός με πολύ καλή άμυνα και πίεση στην μπάλα έκανε ένα 12-0 και πλησίασε στους 8 πόντους, όμως η ομάδα του Ίωνα όντως πιο ψύχραιμη στο τέλος έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Στο ημίχρονο του αγώνα ο Ίωνας, βράβευσε την εταιρία Αφοί Πασχαλόπουλοι που είναι  χορηγός του για την προσφορά της στην ομάδα και για τη στολή που τους έκαναν δώρο (φωτό)
Δεκάλεπτα: 19-11, 17-11, 21-15, 9-14
Διαιτητές:Σταματόπουλος – Δημητρόπουλος
Ίωνας (Πρέκας ): Ντόβας , Φώτογλου , Καλογερόπουλος 20(1), Πρέκας 20(2), Φοινικόπουλος , Παπαδούλης , Παλάσκας , Τζήμας 6(1), Μπεκρής 6, Χρηστομάνος 10, Παππάς, Αγάλου-Λωρίτης 4 .
Γ.Σ.Βόλου: (Τύμπας Π. – Ντάκης Γ.) Χροναίος 25(1), Καραφέρης, Μαστέλος 3(1), Κορτέσης, Γαλάτος , Αυλογιάρης , Μαναρίδης , Γιαννώτης 2, Νικολαίδης, Χαιμαντάς , Κυριαζής 9, Τσίρος 12(1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις