Γιδόπουλος: «Ερμαφρόδιτες αποφάσεις»

Ο Στράτος Γιδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε μεταξύ άλλων για την ΕΠΟ και την FIFA – UEFA που πρέπει να δράσουν γιατί η Ομοσπονδία βαδίζει σε άσχημο δρόμο.

Για την ετερόκλητη συμμαχία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την ΕΠΟ: «Είναι γεγονός ότι η ΕΠΟ βαδίζει πολύ άσχημα. Οι αποφάσεις της είναι ερμαφρόδιτες, νομίζω ότι κάποιοι πρέπει να επέμβουν και δεν μιλάω από τον εσωτερικό χώρο, οι ξένοι, που είπαν ότι θα εξυγιάνουν την ΕΠΟ, πρέπει επιτέλους να το κάνουν.

Αν υπάρχουν συμμαχίες Μαρινάκη – Αλαφούζου δεν το ξέρω, δεν το γνωρίζω. Όπως δεν ήξερα ότι υπάρχει συμμαχία Μελισσανίδη – Σαββίδη. Αυτά είναι ράδιο αρβύλα, πρέπει να είσαι μέσα για να λες κάποια πράγματα. Το μόνο που ξέρω είναι πως η ΕΠΟ βαδίζει σε πολύ άσχημο δρόμο. Οι μεγάλοι προσπαθούν ελέγχουν την ΕΠΟ».

Στην παρούσα κατάσταση έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, πιστεύω πως πρέπει να έρθει η FIFA και η UEFA να βάλει μια διοικούσα επιτροπή, άμεμπτη, να μην ελέγχεται από κανέναν, όσο το δυνατόν, και να παρακολουθήσουμε την πορεία. Εσείς οι δημοσιογράφοι θέτετε να γράφετε και καλά κάνετε, δουλεία σας είναι, αλλά αν βάλουν δέκα άτομα, οι μισοί θα γράφουν ότι είναι του Μαρινάκη και οι άλλοι μισοί του Μελισσανίδη».

Για τη φετινή ΑΕΚ: «Παρόλο ότι έχει καλούς παίκτες, δεν έχει εδραιωθεί ένα καλό σύνολο και μου κινεί την περιέργεια, από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν αποδίδει αυτό που μπορεί να αποδώσει, ακούω διθυράμβους  και αυτό με ενοχλεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις