Παναγιωτίδης: «Θετικό το πρόσημο – Να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης μετακόμισε το καλοκαίρι στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης χωρίς να διαθέτει το «βαρύ» βιογραφικό, όμως κατάφερε μέσα από τη δουλειά του στις προπονήσεις, τις εμφανίσεις του στα φιλικά και τα επίσημα παιχνίδια την εμπιστοσύνη του προπονητή του και την εκτίμηση του κόσμου. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO, όπου έκανε αναφορά στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του, ενώ δεν έκρυψε πως προτιμά μία βατή κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας ώστε να παλέψει η ομάδα του για την είσοδό της στα προημιτελικά του θεσμού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Παναγιωτίδη, όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Θεωρώ ότι το πρόσημο στις μέχρι τώρα αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μας είναι θετικό κι ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε ακόμη καλύτερα»

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Φέτος ο προπονητής μου μ’ έχει χρησιμοποιήσει σε δύο θέσεις, σ’ αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα και του αμυντικού μέσου. Στην προηγούμενη ομάδα μου αγωνιζόμουν ως αμυντικό χαφ. Φαντάζομαι πως καλύπτω τις απαιτήσεις του προπονητή και γι’ αυτό βρίσκομαι στο βασικό σχήμα»

Για το αν περίμενε να βρεθεί με φανέλα βασικού σ’ ένα δυνατό ρόστερ όπως αυτό της Νίκης Βόλου: «Δουλειά μου είναι να προσπαθώ, όπως προσπαθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές,  σε κάθε προπόνηση κι αυτό από ‘κει και πέρα το εκτιμά ο προπονητής και αναλόγως αποφασίζει. Θεωρώ πως όταν κάνεις τη δουλειά του προπονητή σίγουρα αναλαμβάνεις έναν πιο ενεργό ρόλο. Στη Νίκη Βόλου όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι κι όλοι έχουν παίξει και θα παίξουν στην πορεία».

Για τους δύο πρώτους αντιπάλους που αντιμετώπισε η Νίκη (Ηρακλή και Βέροια): «Ο Ηρακλής ήταν μία ομάδα που δεν γνωρίζαμε καθώς είχε παίκτες που δεν είχαμε δει αγωνιζόμενους σε επίσημα ματς και γι’ αυτό το λόγο, ως έναν βαθμό, μας αιφνιδίασε. Στο ματς αυτό δεν πήραμε αυτό που θα θέλαμε γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς, όμως βάσει της εικόνας το αποτέλεσμα δεν ήταν ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι, περιμέναμε ότι η Βέροια θα είναι μία δυνατή ομάδα, βάσει ονομάτων που έχει στο ρόστερ της και δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου της ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια: «Έχω εντυπωσιαστεί από τον κόσμο, αν και ήξερα για τη στήριξη των οπαδών στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο, να μας αγκαλιάσει περισσότερο και να τους κάνουμε χαρούμενους»

Για το τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια για το πέναλτι που υπέδειξε η κ. Αντωνίου: «Υπήρχε μία πίκρα στα αποδυτήρια. Περισσότερο είχαμε στεναχωρηθεί και απογοητευτεί γι’ αυτό που συνέβη. Οι πρωταγωνιστές της φάσης, όπως είδε και όλος ο κόσμος, μας είπαν πως η απόφαση της κ. Αντωνίου ήταν λανθασμένη. Από ‘κει και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να προσέχουμε από ‘δω και πέρα να μη δίνουμε ούτε καν το δικαίωμα να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις κατά της ομάδας».

Για την πρώτη του εμπειρία σε επίσημο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό: «Ήταν πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα από την εμπειρία αυτή. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες με ακόμη περισσότερο κόσμο που θα συνοδεύονται με νίκες».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου: «Νομίζω πως είναι μία ομάδα για την οποία δεν γνωρίζουμε, προς το παρόν, πολλά πράγματα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη. Είναι σίγουρο πως και ο αντίπαλος θα παλέψει για το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας ο κόουτς θα μας ενημερώσει σχετικά με την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου και θα είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Για την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και τις προτιμήσεις του: «Σίγουρα, θα ήθελα μία βατή κλήρωση, σε θεωρητικό επίπεδο, και να συναντηθούμε με μία μεγάλη ομάδα στην επόμενη φάση»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις