«Θα μπορούσε να είναι 35-0»

«Δεν μπορείς να διακωμωδείς το άθλημα, η Καβάλα είναι ιστορική ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο γενικός αρχηγός του Πιερικού, Μπάμπης Πεΐδης.

«Απορώ πως γίνονται όλα αυτά την εποχή και δεν γίνονται το καλοκαίρι. Αυτή η αβεβαιότητα την βιώνουμε κάθε σεζόν. Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Που είναι η δυσκολία, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι λυπηρή η κατάσταση.

Ειλικρινά δεν χαρήκαμε όπως θα θέλαμε τη νίκη κόντρα την Καβάλα. Είναι ακραία αυτά που συμβαίνουν. Η Καβάλα δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι ένα ιστορικό σωματείο. Από την άλλη πρέπει να δείξεις και εσύ σεβασμό στην ομάδα σου. Το 7-0 ήταν χαριστικό. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν για να μην ξεφύγει το σκορ. Εμείς από την αρχή λέγαμε πως πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε παρά τα όσα ακούγαμε. Θα μπορούσε να λήξει το σκορ 35-0. Τα παιδιά δεν μπορούσαν ούτε το κέντρο να περάσουν. Δεν μπορείς να διακωμωδείς το άθλημα. Το 5-0 έγινε νωρίς και μπήκαν κάποια νεαρά παιδιά από την πλευρά μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν το δούμε ποδοσφαιρικά όλα αυτά που γίνονται πληγώνουν την αξιοπιστία του αθλήματος. Η Καβάλα ή θα έπρεπε να παίζει νόμιμα στην κατηγορία ή καθόλου. Αν ήταν κάποιος ξένος χθες στο γήπεδο θα γινόμασταν ρεζίλι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις