Βοσνιάδης: «Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Η Νίκη όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον Παναιτωλικό αλλά ήταν και καλύτερη σε μεγάλο διάστημα του αγώνα Κυπέλλου, σήμερα το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του που μπορεί να μην κέρδισε τον αντίπαλο, κέρδισε όμως αυτοπεποίθηση και παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Νομίζω ότι είχαμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, τις συνεργασίες, δεν κινδυνεύσαμε, έγινε μία φάση στο 44 και πήγε η μπάλα στα δίχτυα, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό, δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ.

Πιθανότητες υπάρχουν γιατί υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Θα διεκδικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι την πρόκριση. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα πάμε να παίξουμε, θα το διεκδικήσουμε. Μπορεί σε εκείνο το παιχνίδι να βρούμε εμείς κάποιο γκολ σαν το σημερινό. Είναι ευκαιρία να δίνουμε χρόνο σε νέα παιδιά. Παίζοντας καλά αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα του δεύτερου παιχνιδιού θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις