Αβέβαιο το μέλλον της Φαρκαδόνας

Μόνο πανηγυρικό δεν ήταν το κλίμα στην προπόνηση της Φαρκαδόνας παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΤ, αφού το μέλλον παραμένει αβέβαιο αν δεν στηρίξουν την ΑΕΦ οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες και στη συνέχεια οι Χαλβατζάς Γ., Σκρέτας, Καραμάνος, Θεοδώρου, Παππάς Π., Χαλβατζάς Αρ. και Μπαγιώτης μίλησαν στους παίκτες για το αύριο, δίνοντας τους πρώτα συγχαρητήρια για το τρόπαιο.
Οι διοικούντες της ΑΕΦ ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς γίνονται ενέργειες για να βρεθούν χρήματα και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση σε όλες τις επιχειρήσεις.
Πάντως, στην ομάδα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ο Ετόφ για τον οποίο ήρθε πρόταση, καθώς και ο Δημητρόφ, ενώ η παραμονή του Ίλιεφ θα εξαρτηθεί τις επόμενες ημέρες. Αν δεν βρεθούν λύσεις στο οικονομικό δεν αποκλείεται το ματς της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους να είναι το τελευταίο για αρκετούς από τους «μπλε». Να σημειωθεί πλέον πως οι προπονήσεις θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες των Τσιαούση – Κυζερίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις