Μυστακίδης: «Αξίζει SL1 η Βέροια»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας και Γιάννης Μυστακίδης και μίλησε για τους προσωπικούς τους στόχους στη Βέροια αλλά και την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

 

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Υγεία να έχουμε, τα πόδια μας να είναι καλά. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στη Βέροια, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο πρόεδρος είναι κύριος και αξίζει να είναι στη Superleague 1. Το ποδόσφαιρο είναι το όνειρο του μικρού Γιάννη και τα καταστήματα εστίασης που έχουμε είναι για τα αδέρφια μου».

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Έχω συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ, είναι τα μοναδικά παιχνίδια που βλέπω από το πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που έχει μεγαλώσει από τα δύσκολα και ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Ξέρει τον σύλλογο ο Λουτσέσκου, έχει το κλειδί για να γυρίσει το κλίμα ενώ έχει και παίκτες που μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση».

 

Για να προσθέσει αναφορικά με το υλικό που έχει ο Λουτσέσκου: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουν κάνει οι παίκτες και η ομάδα. Θα πρέπει αυτοί οι παίκτες να αλλάξουν την κατάσταση στην αρχή γιατί είναι αυτοί που ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Η χρονιά πέρσι έμοιαζε χαμένη και στο τέλος πήρε το Κύπελλο. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν από την μία ημέρα στην άλλη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις