Σοκ στον Βόλο: “Έφυγε” νικημένος από τον κορωνοϊό ο Νίκος Καλιατσάς

Σοκ στην κοινωνία του Βόλου προκαλεί ο χαμός ενός ακόμη νέου ανθρώπου από επιπλοκές του κορωνοϊού. Πρόκειται για τον Νίκο Καλιατσά ο οποίος σήμερα έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό. Ο 46χρονος ήταν απόστρατος έχοντας υπηρετήσει στο 304 ΠΕΒ. Παντρεμένος με την Βάια Αναγνωστοπούλου η οποία διατηρεί Κέντρο Μελέτης στη Νέα Ιωνία, πατέρας τριών ανήλικων αγοριών.

Ο Ν. Καλιατσάς με τη σύζυγό του Βίκυ

Παρά την καλή του φυσική κατάσταση ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε για τη ζωή του το τελευταίο διάστημα απέναντι στον κορωνοϊό. Αθλητής πολεμικών τεχνών, ήταν υγιέστατος και τίποτα δεν προμήνυε την δραματική εξέλιξη όταν βρέθηκε θετικός στη covid 19.

Ο Νίκος Καλιατσάς ήταν ενεργό μέλος της κοινωνίας του Βόλου και το 2018 είχε τιμηθεί ως ο εθελοντής αιμοδότης με τις περισσότερες αιμοδοσίες. Περισσότερες από δέκα σε ένα έτος και πάνω από 50 συνολικά.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στον οικογενειακό του κύκλο αλλά και γενικότερα στην κοινωνία της πόλης, καθώς όλοι μιλούν για έναν χαμογελαστό και καλόκαρδο άνθρωπο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις