Καραμπιμπέρης: «Συγχαρητήρια στη Νίκη που έδειξε σεβασμό – Προλαβαίνουμε να σωθούμε»

Αισιόδοξος πως η Καβάλα μπορεί να προλάβει να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να μην υποβιβαστεί εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη, ο Νίκος Καραμπιμπέρης. Ο τεχνικός της Καβάλας παράλληλα συνεχάρη τους γηπεδούχους που έδειξαν σεβασμό στους ποδοσφαιριστές του και στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Αυτή η εικόνα της ομάδας θα συνεχιστεί για τρεις ακόμη αγωνιστικές. Χάρη σ’ αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται η ομάδα συμμετέχει στη SL2 και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου και σ’ όλες τις ομάδες που δείχνουν σεβασμό, σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά. Καλή πορεία στη Νίκη Βόλου γιατί είναι μία καλή ομάδα και θα βρει τον δρόμο της να ανέβει βαθμολογικά.

Εμείς από τον Ιανουάριο και μετά θα είμαστε μία διαφορετική ομάδα και θα παλέψουμε για την παραμονή μας επί ίσοις όροις».

Για το αν προλαβαίνει η Καβάλα να κερδίσει την παραμονή: «Οι αγωνιστικές είναι πολλές και ο στόχος είναι εφικτός. Θα απομένουν 23 αγωνιστικές και οι ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο, δεν έχουν ξεφύγει βαθμολογικά. Χρειαζόμαστε σίγουρα 13 νίκες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις