Έξι αθλητές του Άτλαντα Βόλου στα ταλέντα του ΣΕΓΑΣ (photos)

Έξι αθλητές του Άτλαντα Βόλου επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας στην ομάδα ταλέντων του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά:

Βιδούρη Ελένη

Έτος γέννησης 2005

Κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων το 2020 με επίδοση 12.00 sec. στα 80m. με εμπόδια που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών. Είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο με μεγάλες επιτυχίες και σε άλλα αγωνίσματα όπως Σύνθετα και οριζόντια άλματα Ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τα εμπόδια και φετινός της στόχος είναι ένα ακόμη μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η είσοδός της στην Εθνική Ομάδα.

Προπονητής της είναι ο Δημήτρης Θεοχάρης

 

Γκαγιάννης Γεώργιος

Έτος γέννησης 2005

Κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παμπαίδων το 2020, με επίδοση 14,51 sec. στα 100m. με εμπόδια. Έχει αξιοσημείωτες επιδόσεις επίσης στα οριζόντια άλματα με πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Προπονητής του είναι ο Στέφανος Κορώνας

 

Παραγιούτσικου Στεφανία

Έτος Γέννησης 2006

Κέρδισε 4 συνολικά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των 2 τελευταίων ετών στα οριζόντια άλματα με πολύ καλές επιδόσεις!!! Φέτος εκτός από το άλμα σε μήκος στο οποίο θέλει να καθιερωθεί στις κορυφαίες Κορασίδες θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο άλμα τριπλούν.

Προπονητής της είναι ο Δημήτρης Θεοχάρης

 

Σταθούρος Ρωμανός

Έτος γέννησης 2006

Το 2021 κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα των 100 μέτρων με εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη και την τέταρτη στο άλμα σε μήκος. Φέτος στοχεύει σε ένα μεγάλο ρεκόρ στο αγώνισμα των 110 μέτρων με εμπόδια πλέον καθώς και στο άλμα τριπλούν όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά καθώς και να καθιερωθεί στους κορυφαίους της χώρας στα συγκεκριμένα αγωνίσματα.

 

Καυκούλα Δέσποινα

Έτος γέννησης 2007

Είναι σίγουρα ένα αυθεντικό ταλέντο στους δρόμους ταχύτητας!!! Το 2021 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 80m. με επίδοση 10,38 sec. Αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν πρώτη χρονιά στην κατηγορία αντιλαμβάνεται το μέγεθος της επιτυχίας σε σχέση και με την καταπληκτική επίδοση. Στόχος της είναι να καθιερωθεί στα «γρήγορα» αγωνίσματα και στις επόμενες κατηγορίες.

Προπονητής της είναι ο Στέφανος Κορώνας

 

Μπακοστέργιου Σοφία

Έτος γέννησης 2007

Πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο στο αγώνισμα της Δισκοβολίας και γενικά στα αγωνίσματα των ρίψεων. Την πρώτης της χρονιά στην κατηγορία έλαμψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο. Η κοπέλα από το Βελεστίνο έχει για στόχο την φετινή χρονιά μεγάλες βολές που θα την καθιερώσουν στα μετάλλια της κατηγορίας της αλλά και γιατί όχι και στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Την προπονητική της καθοδήγηση έχει αναλάβει ο Στέφανος Κορώνας

Είμαστε πολύ περήφανοι όλοι οι συντελεστές αυτής της όμορφης Αθλητικής Οικογένειας για την μεγάλη αυτή επιτυχία καθώς ο στόχος μας είναι η ανάπτυξη του Αθλήματος από τις μικρές ηλικίες που είναι ο πυρήνας όλων των μεγάλων επιτυχιών !!!

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους να έχουν υγεία και να είναι σίγουροι πως η Ακαδημία μας έχει την τεχνογνωσία αλλά και την μεγάλη αγάπη στους νέους και στο Άθλημα ώστε να στηρίξει και να καθοδηγήσει αυτά τα παιδιά αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έρχονται από τις μικρότερες ηλικίες. Να είστε σίγουροι πως είναι πολλά και πολύ πολύ αξιόλογα!!!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις