Από την Καλαμάτα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μαλίς Ασαμόα – Επιβεβαίωση για sportstonoto…

Μετά τους Γκαργκαλατζίδη και Μανάφοβ ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μαλίς Κόμπι Ασαμόα από την Καλαμάτα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ελπίζουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα απ’ ότι στη Μαύρη Θύελλα όπου είχε μόλις 12 λεπτά συμμετοχής, στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μαλίς Κόμπι Ασαμόα από την Καλαμάτα. Πρόκειται για Άγγλο επιθετικό, 19 ετών (γεννήθηκε στις 15/11/2002) ο οποίος φέτος με την ομάδα της Καλαμάτας κατέγραψε μία συμμετοχή, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρέντιγνκ και της Λούτον.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μαλίς Κόμπι Ασαμόα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

Το sportstonoto.gr είχε προλογίσει λίγα λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση τη μεταγραφή του 19χρονου Άγγλου εξτρέμ.

Αναλυτικά:

O Ευριπίδης Τσιμπανάκος, πριν λίγα μόνο λεπτά, ενώ εισέρχεται στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα…

Μεταγραφικό ντεμαράζ σε Ολυμπιακό Βόλου,  καθώς μετά τους Τουράν Μανάφοβ και  Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος βρίσκεται στην Καλαμάτα και  αυτή  την ώρα είναι στα γραφεία της  μεσσηνιακής ΠΑΕ  για να πάρει τις “ελευθέρας” των Ασαμόα και  Νάνι, οι  οποίοι,  όπως  και  εδώ έχουμε αποκαλύψει στο Sportstonoto.gr απο τις 31 του Δεκεμβρίου, θα δοθούν από την Μαύρη Θύελλα στην μεγάλη  ομάδα  του Βόλου και  της  Μαγνησίας  μας.

Συμβαίνει τώρα: Καλαμάτα ο Τσιμπανάκος, κλίνει Ασαμόα – Νάνι (+pics)

Σωτήρης Γεωργούντζος και Ευριπίδης Τσιμπανάκος, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα

Το Sportstonoto.gr βρέθηκε  βέβαια και εκεί,  απ’ όπου  άλλωστε και  τα αποκλειστικά  φωτογραφικά  μας στιγμιότυπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις