Ποια ομάδα δίνει 300 εκ. για τον Χάαλαντ

Αποφασισμένη να διαθέσει το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της το καλοκαίρι τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού συνεχίζει να παραμένει ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 21χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 19 γκολ και 5 ασίστ, στα 16 ματς που έχει αγωνιστεί.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νορβηγός σέντερ φορ βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ, όσο και της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’Equipe», η ομάδα η οποία έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του δεν είναι άλλη από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας φέρεται αποφασισμένη να διαθέσει το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της το καλοκαίρι τον Χαάλαντ. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει αρχικά η Παρί να δώσει στην Ντόρτμουντ το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ και ακόμα 20 εκατομμύρια στον μάνατζερ του παίκτη Μίνο Ραϊόλα.

Εκτός όμως από τον Ραϊόλα, άλλα 20 εκατομμύρια θα πρέπει να λάβει και ο πατέρας του παίκτη. Σ΄ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του παίκτη, αυτό θα έχει διάρκεια έξι χρόνων και το ετήσιο κόστος του, θα ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως η Παρί διαθέτει το εν λόγω ποσό, ωστόσο η ίδια γνωρίζει πως θα πρέπει να πείσει τον Χάαλαντ να απαντήσει θετικά στην πρόταση της, με την επιθυμία του Νορβηγού άσου να μην είναι άλλη από το να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που αγωνίζεται είτε στην Premier League, είτε στην La Liga.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις