“Έσκασε” η Νίκη στον Πειραιά – Ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό Β’ (video)

Η Νίκη δεν βρήκε την ενέργεια να αντιμετωπίσει μία φρέσκια και νεανική ομάδα όπως αυτή του Ολυμπιακού και γνώρισε την ήττα στο Ρέντη με σκορ 2-0. Οι κυανόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 29′ με τους γηπεδούχους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους στο 51′. Το 1-0 σημείωσε ο Κωστή ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μαρίνος. Στο 4′ ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κατόπης, εφηύρε πέναλτι σε βουτιά του Μπα στην περιοχή, όμως ο Κωστή έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα στιγμιότυπα:

Με 3-5-2 η Νίκη

Με σύστημα 3-5-2 παρέταξε την ομάδα του ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Μπάγιτς υπερασπίστηκε την εστία, με τους Τσιμπούκα, Ανδρέου και Αλιατίδη να αποτελούν την αμυντική τριπλέτα. Ο Αθανασίου κάλυψε την αριστερή πτέρυγα της άμυνας και της επίθεσης και ο Κάσσος τη δεξιά. Μέτσε και Κυριακίδης στον άξονα σε ρόλο αμυντικών μέσων, με τον Τσουκαλά να κινείται μπροστά τους, έχοντας πιο δημιουργικά καθήκοντα, Γκαρσία και Βλαχομήτρος αποτέλεσαν τις δύο επιθετικές αιχμές.

Πέναλτι εφεύρεση

Με τον κ. Κατόπη να δείχνει την άσπρη βούλα σε βουτιά του Μπα στην περιοχή άρχισε το παιχνίδι στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο Ρέντη. Ο Κωστή ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Πριν το πέναλτι στο 4’ ο Γκαρσία είχε απειλήσει με σουτ το οποίο εξουδετέρωσε εύκολα ο Καραργύρης. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη όσο είχαν δυνάμεις προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ. Στο 10’ το σουτ του Βλαχομήτρου πέρασε ψηλά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αθανασίου σούταρε δυνατά από τη γωνία της περιοχής, με τον Καραργύρη να μπλοκάρει σταθερά.

Άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι

Στο 27’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπα και ένα λεπτό αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Κωστή. Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν την μπάλα στην περιοχή, αυτή στρώθηκε στον Κωστή που με δυνατό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Μπάγιτς. Η Νίκη αφού ξεπέρασε το σοκ προσπάθησε να απαντήσει στο 37’ όμως ο Καραργύρης με εντυπωσιακή απόκρουση είπε «όχι» στο δυνατό σουτ στην κίνηση από τον Βλαχομήτρο. Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του 45λέπτου ο Μπάγιτς μπλόκαρε εύκολα το αδύναμο πλασέ του Τσέλιου. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού δεν αιφνιδιάστηκε ούτε στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία με αποτέλεσμα οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Τελείωσε στο 50’

Το ματς «τελείωσε» στο 50’ όταν ο Μαρίνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη δεν μπόρεσαν να βρουν την ενέργεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι και το ματς κύλησε «σβηστά» χωρίς ευκαιρίες μέχρι το τέλος.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τη Νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, τα οποία υποχρεώθηκε να δώσει σε διάστημα 18 ημερών και μάλιστα έχοντας απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Μπα (83′ Πινακάς), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (86′ Κουτσίδης), Καλογερόπουλος, Μαρίνος (81′ Ντόι), Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας, Ανδρέου, Αλιατίδης (58’ Βασιλείου), Κάσσος, Αθανασίου (70’ Πάνος), Κυριακίδης, Μέτσε (73’ Κυρίτσης), Τσουκαλάς (58’ Τζιώρας), Γκαρσία (70’ Παναγιωτίδης), Βλαχομήτρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις