Nίκη και στην Φαλάνη για την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της  η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της για το πρωτάθλημα Βόλεϊ  της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ομάδα του Συλλόγου  με την καθοδήγηση του Περικλή Ξύδη σε ένα ακόμη αγώνα παρουσιάστηκε πολύ περισσότερο  «έτοιμη» από την νεανική ομάδα της Φαλάνης και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου  ταξίδευσε στην Φαλάνη συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Τσεκούρα, από τον Γενικό Γραμματέα και έφορο του τμήματος Δ. Μουρτζίνο και τον πάντα κοντά στο τμήμα Ζάκο Σαχίνη,  ενισχυμένη αγωνιστικά  με το νέο της απόκτημα  της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου Κούτε Ελεάνα που αποκτήθηκε από τον Γ.Σ Αλμυρού   απέδωσε  πολύ ωραίο Βόλεϊ και έδωσε υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος που συνεχίζεται για την ομάδα μας το  Σάββατο 12/2/2022 στην Σκόπελο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα .Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο της με πέντε  νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τον ΓΣ Αλμυρού και τον έφορο του τμήματος Βόλει κ. Ευάγγελο Κωνσταντίνου για την παραχώρηση της Κούτε Ελεάνας που αποτελεί  ένα ακόμη βήμα στην συνεχή ανάπτυξη των καλών σχέσεων των δύο Συλλόγων.

Η σύνθεση της ομάδας στον αγώνα με τον Γ.Σ.Φαλάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (.ΞΥΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ) ΜΑΡΙΝΙΑ ΞΥΔΗ, .ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΚΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΓΚΛΑΒΙΝΗ,  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΙΚΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΛΩΝΗ, ΕΛΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΌΠΟΥΛΟΥ, .ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΙΣΓΚΙΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ,ΕΦΗ ΓΚΟΝΤΑ, ΦΕΝΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ,ΚΟΥΤΕ ΕΛΕΑΝΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις