Αθανασίου:«Με την αποβολή άλλαξαν τα δεδομένα»

Στη λάθος διαχείριση του αγώνα, από πλευράς ποδοσφαιριστών, όταν η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ, στάθηκε στις δηλώσεις ο Νίκος Αθανασίου. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ομάδα θα έπρεπε να μην πάει σε άμεσο παιχνίδι αλλά να κρατήσει περισσότερο την μπάλα ώστε να μη δεχθεί πίεση από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αθανασίου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο 25λεπτο, πετύχαμε το γκολ, στη συνέχεια χωρίς λόγο κλειστήκαμε πίσω και παίξαμε ένα άμεσο παιχνίδι όταν βγαίναμε στην επίθεση, ενώ θα έπρεπε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα. Δεχθήκαμε πίεση από στατικές φάσεις, με κόρνερ και μεγάλα πλάγια άουτ και από μία τέτοια φάση δεχθήκαμε το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε το πάνω χέρι, κάναμε δύο ευκαιρίες  όμως στο 58’ είχαμε την αποβολή και τα δεδομένα άλλαξαν. Οπότε ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, κοιτάζεις, τουλάχιστον, να μην το χάσεις και ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Για την αλλαγή και αν ήταν θέμα τακτικής ή τραυματισμού: «Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα τραυματισμού, παίζει ρόλο και η κίτρινη κάρτα που είχα δεχθεί, οπότε ήταν θέμα τακτικής αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα»

Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα: «Όλα είναι πολύ όμορφα, όπως έχω ξαναδηλώσει, ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας αγαπάει και μας στηρίζει. Είμαστε μία οικογένεια και συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις