Να ξεκινήσει την «αντεπίθεση» από τη Θεσσαλονίκη θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση παραμονής επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι (16/2, 15:00) φιλοξενείται από τον Ηρακλή, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης κι επιθυμεί πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μη χάσει επαφή με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Βασίλης Βούζας κι οι ποδοσφαιριστές του προέρχονται από μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον συνδιεκδικητή της αποφυγής του υποβιβασμού, Πανσερραϊκό, αλλά άπαντες στους ερυθρόλευκους γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει περιθώριο για… “δεύτερες σκέψεις”, καθώς ζητείται άμεσα αγωνιστική αντίδραση, ώστε να υπάρξει βαθμολογική συγκομιδή και το τρένο της παραμονής να μην απομακρυνθεί.

Το τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός των Φιλίποβιτς, Γκαργκαλατζίδη, Μανάφοφ και Κατσούκη.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή του Ολυμπιακού:

Ασαμόα, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Μάνγκα, Νάνι, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Σκοπελίτης, Στάμου, Χατζής.

Ο Ηρακλής

Από την άλλη, ο Ηρακλής είναι, δεδομένα, πιο ασφαλής βαθμολογικά και, με καλύτερη ψυχολογία, έχοντας καταφέρει να αποσπάσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ο προπονητής του, Κώστας Γεωργιάδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μανώλη Παπαστεριανό, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ και Βιτίνιο. Από την άλλη, για την πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Νταμιάν Σίλβα.

Η αποστολή του Ηρακλή:

Πανάγου, Σγουρής, Α. Παπαστεριανός, Πήλιος, Ματίας Τομάς, Ναπολιτάνο, Κάκκο, Νταμιάν Σίλβα, Παλαβράκης, Πατράλης, Παπαδόπουλος, Μπαλικτσής, Μπαστακός, Κωστούλας, Χατζιπιρπιρίδης, Μασούρας, Γιουμπιτάνα, Γρηγοριάδης, Καρτσαμπάς, Αλεξιτς και Τότσκα.

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη 16/2, στις 15:00 θα διευθύνει ο Γιώργος Τακίδης από την ΕΠΣ Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ΕΠΣ Δράμας.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις