Νίκη Βόλου: Θέλει το τρίποντο στη Βέροια

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα αγωνιστεί σήμερα στις 3 μ.μ., η Νίκη στη Βέροια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, για την SL2.

Οι Βολιώτες αν και θα αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, θα παραταχθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας έχοντας αποκλειστικό στόχο να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στις εκτός έδρας νίκες. H Νίκη Βόλου έχει να κερδίσει εκτός Βόλου από το ματς της Κατερίνης, στις 28 Νοεμβρίου 2021, όταν και επιβλήθηκε του Πιερικού με 3-0.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες, τους τιμωρημένους Γκαρσία και Μέτσε καθώς και τους τραυματίες Γρομητσάρη και Μιράντα.

Αναλυτικά η 19μελης αποστολή των κυανόλευκων: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Τζιώρας, Κουσκουνάς, Ροχάνο.

20 ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης στην αυριανή (16/2, 15:00, ERTFLIX) αναμέτρηση της ομάδας του, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Για το 7ο συνεχόμενο τρίποντο η Βέροια

Η Βέροια έχει “χτίσει” ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών και σήμερα κόντρα στη βολιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια ώστε να φτάσει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του οκτώ ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους. Αυτοί είναι οι εξής:Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Μυστακίδης, Αντέμ, Μπέιντου και Περδίκης.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής: Βελλίδης, Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Οικονόμου, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Κουατένγκ, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Καπνίδης, Φοφανά, Πασάς, Γιακουμάκης.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παγουρτζής και Τιμολέων Γεωργακόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Σταμούλης (Μακεδονίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις