Β’ Ε.Π.Σ.Θ.: Το ταμείο της 14ης αγωνιστικής

Το goalpost.gr ασχολείται με την μάχη της κορυφής- ανόδου στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ. και σας παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις αναμετρήσεις για την συγκεκριμένη αγωνιστική.

Σάββατο 20/2

Λεχώνια – Δύναμις 0-1
Μεγάλη νίκη για την νεοσύστατη ομάδα του τοπικού μας που ενισχύθηκε σημαντικά στην χειμερινή περίοδο και έφτασε στους 9 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα των Λεχωνίων παρέμεινε ουραγός με 4 βαθμούς συγκομιδή στην έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Την ερχόμενη αγωνιστική η Δύναμις να κάνει το καθιερωμένο ρεπό της, ενώ τα Λεχώνια τίθενται αντιμέτωπα με τον Παγασητικό εκτός έδρας σε ένα δύσκολο φαινομενικά ματς για να αναζητήσουν βαθμούς.

Κυριακή 21/2

Εθνικός – Ιάσων 1-0
Αν και δύσκολα ο Εθνικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ομάδας της Άλλης Μεριάς και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 22 βαθμούς έναν λιγότερο από τους 3ους Ν.Α. Νίκης. Την ερχόμενη αγωνιστική η κιτρινόμαυροι ταξιδεύουν στο Σέσκλο για να τεθούν αντιμέτωποι με την πρωτοπόρο Ακρόπολη σε μια δύσκολη έξοδο. Ενώ όσον αφορά την ομάδα του Ιάσων, που παρέμεινε στην 7η θέση με 18 βαθμούς (ισοβαθμεί με την Μακρυνίτσα) η ερχόμενη αγωνιστική θα τους βρει να υποδέχονται τον Κένταυρο Ν.Π. και σίγουρα θα αναζητήσουν την νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άνθιμος Γαζής – Τοξότης 1-0
Άλλη μια αναμέτρηση που τελείωσε νικηφόρα για την γηπεδούχο ομάδα σε αυτή την αγωνιστική, με τον Άνθιμο Γαζή να καταφέρνει να παίρνει το τρίποντο και να φτάνει πλέον τους 21 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική να ταξιδεύει στην Πορταριά για να τεθεί αντιμέτωπος με την Μακρυνίτσα. Ενώ για την ομάδα του Θ. Χρυσοχού η ήττα τους “γκρέμισε” από την πρώτη 5αδα και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχονται τους Αργοναύτες με σκοπό να ξεκολλήσουν από τους 20 βαθμούς.

Ελευθεριακός – Παγασητικός 0-7
Επιστροφή στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο για την ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά φυσικά και την μείωση της βαθμολογικής απόστασης από την κορυφή μιας και η Ακρόπολη έφυγε με το 0-0 από το Παντελής Μαγουλάς. Φυσικά το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο μιας και δεν ψαλίδισε μόνο την διαφορά από την κορυφή αλλά, αποσπάστηκε και στο +8 από την 3η θέση. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Παγασητικού, καλείται να δείξει και πάλι το σοβαρό της πρόσωπο κόντρα στα Λεχώνια και συνεχίσει στο κυνήγι της Ακρόπολης.

Ν.Α. Νίκης – Ακρόπολη Σέσκλου 0-0
Το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, είχε ακριβώς την ίδια κατάληξη με το ματς του 1ου γύρου. Συγκεκριμένα το 0-0 και πάλι σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο Παντελής Μαγουλάς και ουσιαστικά οι δύο ομάδες διατήρησαν το αήττητό τους μέσα στην σεζόν. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός, με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά από τις δυο εστίες και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, αλλά όσον αφορά τις φάσεις που σημάδεψαν την αναμέτρηση ήταν δύο, μια για κάθε ομάδα. Αρχικά η Ακρόπολη “φωνάζει” για το ακυρωθέν γκολ του Παππά στο 41′ ως offside ενώ η Νέοι Αθλητές τα βάζουν με την τύχη τους μιας και στάθηκαν άτυχοι καθώς ο Δημουλάς είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′. Αφήνοντας έτσι μια γλυκόπικρη γεύση και στους δυο, αλλά λίγο πιο ικανοποιημένη την Ακρόπολη αφού πλέον το πρόγραμμα είναι πιο βατό και η “μπάλα” παίζεται από μέρους της για το πια θα είναι η τελική κατάταξη και ποιος θα είναι ο πρωταθλητής της Β’ Ε.Π.Σ.Θ. Όσον αφορά τώρα την επόμενη αγωνιστική, οι Νέοι Αθλητές υποδέχονται τον Ελευθεριακό σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι και η Ακρόπολη υποδέχεται τον Εθνικό στο Σέσκλο με στόχο και πάλι την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις