Καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου: “Στηρίζουμε Βλιώρα και διοίκηση”

Μοιράσου το άρθρο

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του προπονητή τους, Γιώργου Βλιώρα, αλλά και της διοίκησης του Ερασιτέχνη, πήραν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν της υβριστικής συμπεριφοράς συγκεκριμένων οργανωμένων οπαδών της ομάδας κατά τη διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης και μετά τη χθεσινή ανακοίνωση παραίτησης του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, ως παίκτες «ακόμη» της ομάδας παίρνουμε θέση και έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι.

Επί σειρά ετών οι οργανωμένοι φίλαθλοι απέχουν από το Αντρικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης. Φέτος η επανεμφάνισή τους αρχικά μας χαροποίησε. Όμως, στη συνέχεια, με στοχευμένες συμπεριφορές, έχοντας ως αποκορύφωμα την απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, τόσο στο γήπεδο όσο και με προσβλητικές δημόσιες αναρτήσεις, προκάλεσαν σοβαρή αναταραχή στην ομαλή λειτουργία της ομάδας μας. Όλη αυτή η έκρυθμη κατάσταση έρχεται αδικαιολόγητα σε μια φάση του πρωταθλήματος, κατά την οποία η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη βαθμολογική θέση από την έναρξή του και μέσα στους στόχους της.

Αντιθέτως, ο κόσμος που σέβεται πραγματικά την ομάδα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της και δε θα πρέπει να συγχέουμε αυτή τη μερίδα ανθρώπων που στηρίζουν πραγματικά και συμμετέχουν ως 6ος παίκτης στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Όλοι οι παίχτες στηρίζουμε ομόφωνα τις αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής και του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες έφτιαξαν ένα σύνολο, το οποίο παλεύει για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Οποιοσδήποτε έρχεται στο γήπεδο οφείλει να σέβεται το οικοδόμημα και την ιστορία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου και να μη παίζει πολιτικά και προσωπικά παιχνίδια με τον ιδρώτα μας.

Οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα είναι ομαδική. Ο προπονητής είναι βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ομάδος και ρητά δηλώνουμε ότι παραμένουμε ομάδα εντός και εκτός παρκέ. Καλούμε τον Ερασιτέχνη να στηρίξει τη δική μας προσπάθεια και να καταδικάσει τις απρεπείς συμπεριφορές και Δημόσιες Αναρτήσεις των οργανωμένων οπαδών εις βάρος του προπονητή, γεγονός το οποίο προσβάλει τόσο την διοικούσα επιτροπή όσο και εμάς τους ίδιους. Επικροτούμε την τοποθέτηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη να αποδοκιμάσει αυτές τις συμπεριφορές και αναμένουμε την έμπρακτη στήριξή της στην ομάδα με την αποβολή όλων, όσων (ευτυχώς είναι η μειοψηφία) με τη στάση τους συντελούν στην απαξίωση της προσπάθειάς μας. Εν κατακλείδι, αυτό που ζητάμε ως ομάδα είναι η στήριξη από ανθρώπους που θέλουν το καλό της ομάδας, είτε είναι φίλαθλοι είτε μέλη του Ερασιτέχνη»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις