Όλα δείχνουν παραμονή Βλιώρα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Λίγες μέρες μετά τη γνωστοποίηση της παραίτησής του από τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ο Γιώργος Βλιώρας φαίνεται πως, τελικά, θα παραμείνει στον πάγκο των ερυθρολεύκων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goalpost, ύστερα από αλλεπάλληλες και συνεχόμενες συζητήσεις και διεργασίες, όλες οι πλευρές, στα ενδότερα της ομάδας, θα προβούν στις απαραίτητες υποχωρήσεις, προκειμένου η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, μεταξύ Βλιώρα και Ολυμπιακού Βόλου, να συνεχιστεί. Από τις τοποθετήσεις των διοικούντων και των καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, εξάλλου, θα μπορούσε εύκολα να εξαχθεί το συμπέρασμα πως η φυγή Βλιώρα από το “τιμόνι” της ομάδας θα μπορούσε να φέρει τριγμούς, στο πλαίσιο μίας εξαιρετικής, φετινής, αγωνιστικής προσπάθειας που γίνεται απ’ όλους στο τμήμα.

Αν ο προπονητής του Ολυμπιακού παραμείνει στο πόστο του, το κλίμα, εντός της ομάδας, θα παραμείνει οικογενειακό και η αγωνιστική απόδοση της ομάδας θα μείνει σε υψηλά στάνταρ, ώστε η βολιώτικη ομάδα να φέρει εις πέρας την αποστολή της παραμονής της στη Β’ Εθνική.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις