Malavetas για επιστροφή Βλιώρα: «Καλή λευτεριά!»

Την αντίθεσή τους με την απόφαση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Γιώργο Βλιώρα στην ομάδα μπάσκετ, εξέφρασαν οι “Malavetas” με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά:

«Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση του ερασιτέχνη και τη σημερινή ανακοίνωση πως η ομάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα θα θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρη τη θέση μας δημόσια πως διαφωνούμε με την κίνηση αυτή.

Κατανοούμε και εκτιμούμε την προσπάθεια που κάνει ο ερασιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει τα τμήματα της ομάδας ζωντανά σε μια κατάσταση συνεχούς πολέμου από τον περαστικό νταβά της πόλης αλλά η οπαδική μας συνείδηση δε μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στο ίδιο γήπεδο με έναν προπονητή που παραιτείται πριν από κρίσιμα παιχνίδια παραμονής, κρεμώντας στην ουσία την ομάδα, επειδή θίχτηκε που βρίζουμε (και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε) τον προϊστάμενο του για λόγους που αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Δε μπορούμε να στηρίξουμε παίχτες που κουνάνε το δάχτυλο σε οπαδούς με εντεταλμένες ανακοινώσεις της πλάκας, ας πάνε στις ομάδες με τα γεμάτα γήπεδα που παίζανε τόσα χρόνια και ας μας αφήσουν.

Όταν οι συνθήκες είναι υγιείς θα επιστρέψουμε σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η ομάδα με το μέτωπο καθαρό.

Μέχρι τότε, καλή λευτεριά!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις