“Λειψή” αλλά σοβαρή στα Γιάννενα, ΝΙΚΗσε και συνεχίζει

Η Νίκη Βόλου κέρδισε, την περασμένη Κυριακή, στα Γιάννενα, τον τοπικό Σ.Κ., παρά τις σημαντικές ελλείψεις της στην περιφέρεια και κοιτά, πλέον, το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της, με τον Πρωτέα, στα Γρεβενά.

Την περασμένη εβδομάδα, άπαντες στη Νίκη ανέφεραν πως το παιχνίδι, κόντρα στον Σ.Κ. Ιωαννίνων δεν είναι εύκολο, παρά το γεγονός ότι οι Ηπειρώτες είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κι έτσι ακριβώς αποτυπώθηκε και στο παρκέ. Ο αντίπαλος ήταν αξιόμαχος, κόντρα σε μία Νίκη, η οποία είχε στην αποστολή της μόνο τρεις γκαρντ, τον Σαριμπαλίδη, τον Μπουρδάνο και τον νεαρό Νίκολη, καθώς ο Βερτζάγιας και ο Ζησόπουλος τέθηκαν νοκ-άουτ (ο τελευταίος τελευταία, πραγματικά, στιγμή, λόγω ασθένειας), ενώ και στην εξέλιξη της αναμέτρησης αποχώρησε και ο αρχηγός της, Σάκης Κουτίνας, με σκίσιμο στο φρύδι του. Παρ’ όλα αυτά, οι κυανόλευκοι ήταν σοβαροί, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και κοιτούν, πλέον, το παιχνίδι στα Γρεβενά, κόντρα στον τοπικό Πρωτέα.

Η προετοιμασία της ομάδας των Μαύρου και Κοσμάτου, για το προσεχές παιχνίδι, ξεκινά σήμερα, με σοβαρά προβλήματα, καθώς οι τρεις παίκτες που προαναφέρθηκαν (Βερτζάγιας, Ζησόπουλος, Κουτίνας), δε θα συμμετάσχουν στην προπόνηση. Παρ’ όλα αυτά, ενδέχεται να ενταχθούν στην προπονητική διαδικασία, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, και να ταξιδέψουν κανονικά στα Γρεβενά, γεγονός που, συνδυαζόμενο με την καλή ψυχολογία και το καλό κλίμα στα ενδότερα της ομάδας, δύναται να φέρει το δεύτερο συνεχόμενο κυανόλευκο “διπλό”.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις