Ξεκινά την προετοιμασία ενόψει Σ.Κ.Ι. ο Ολυμπιακός

Την αξιοπρεπέστατη εμφάνισή του, παρά την ήττα, στην έδρα του πρωτοπόρου Ερμή, στο Σχηματάρι, την περασμένη Κυριακή, κρατά ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στρέφεται, πλέον, στην προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησής του με τον Σ.Κ. Ιωαννίνων, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο ΕΑΚ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί, στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας “έξοδό” τους προχθές, παρά την απουσία και του Παρασκευά, ο οποίος δεν ταξίδεψε στο Νομό Βοιωτίας, λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού (θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο ματς με τον Σ.Κ.Ι.). Στα θετικά της αναμέτρησης της Κυριακής, δύναται να συμπεριληφθεί και η πολύ καλή εμφάνιση του Κρις Γουάμπα, ο οποίος, με οκτώ πόντους, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει πολύ τους ερυθρόλευκους, στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων, την τρέχουσα εβδομάδα, ξεκινά, για την αναμέτρηση, κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, Σ.Κ. Ιωαννίνων, εντός έδρας. Σε περίπτωση “ροζ φύλλου”, η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα θα είναι, πλέον, με το… “ενάμιση” πόδι στη Β’ Εθνική της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις