Καταγγελία Ιάσονα Α.Μ. κατά προέδρου του Μαγνησιακού: «Απόλυτη ντροπή»

Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς καταγγέλλει τον πρόεδρο του Μαγνησιακού για λεκτική επίθεση και ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο σύλλογος της Άλλης Μεριάς παρά την καταγγελία ευχαρίστησε την ομάδα του Μαγνησιακού για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά:

«Με ήττα 3-1 κλείνει την χρονιά η ομάδα μας, σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με την ομάδα του Μαγνησιακού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Μαγνησιακού για την φιλοξενία, αλλά και την διαιτητική τριάδα για την διαχείριση του αγώνα.

Σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο, νιώθουμε την απόλυτη ντροπή εν έτη 2022 να γινόμαστε μάρτυρες λεκτικής επίθεσης (ρατσιστικού περιεχομένου) από τον Πρόεδρο του Μαγνησιακού προς ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Είναι πραγματικά λυπηρό όλο το περιστατικό και πόσο μάλλον, να προκαλείται από κάποιον που έχει την ιδιότητα του Προέδρου.

Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και απόψεις.

Καλά θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην κρύβεται πίσω από κουβέντες και αερολογίες περί του τι είπε και τι όχι.

Προς τιμήν τους, ο προπονητής και οι παίκτες του Μαγνησιακού, οι οποίοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για το συμβάν, ήρθαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και ζήτησαν συγνώμη σε όλους μας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις