Βουρδάκης: “Σπουδαίο διπλό στο Νέο Κεραμίδι, θα δώσουμε το 110% στη συνέχεια”

Το δικό του σχόλιο, έπειτα από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Δήμητρας, απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, πραγματοποίησε στο goalpost.gr ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ευξεινούπολης, Σταύρος Βουρδάκης.

Αναλυτικά:

“Πραγματοποιήσαμε ένα σπουδαίο διπλό που θα μας βοηθήσει πολύ να πετύχουμε τον στόχο μας, την παραμονή μας στην κατηγορία. Από την αρχή, ένα αποτέλεσμα ήταν στο μυαλό μας, αυτό της νίκης, ακολουθήσαμε, κατά γράμμα, τις εντολές του προπονητή μας και καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Δεν επαναπαυόμαστε, έχουμε μπροστά μας τρεις ακόμα τελικούς και θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας στον καθένα ξεχωριστά. Παίζουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο με ένα καλό αποτέλεσμα μπορείς να βρεθείς σε υψηλή θέση και με ένα στραβό να βρεθείς κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, υπάρχει υγεία, το κλίμα είναι οικογενειακό στα αποδυτήρια και η διοίκηση, από την πρώτη στιγμή, είναι δίπλα μας και μας παρέχει τα πάντα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για τη Δήμητρα, σε κάθε αγώνα παίζουμε ο ένας για τον άλλον.

Έχουμε ένα ευνοϊκό αγωνιστικό πρόγραμμα στη συνέχεια, παίζουμε με Φήκη, Ελασσόνα και Θησέα που, λίγο – πολύ, έχουν κριθεί οι θέσεις τους. Πιστεύω πως με 1-2 καλά αποτελέσματα ακόμα, θα κοιμόμαστε ήσυχοι. Αν κάνουμε εμείς τη δουλειά μας, δε μας ενδιαφέρουν καν τα άλλα αποτελέσματα”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις