Πέρασε «αέρας» η Αγία Άννα από τον Αλμυρό

Ανώτερη η Αγία Άννα πέρασε «αέρας» από τον Αλμυρό κερδίζοντας τον τοπικό Γυμναστικό με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους από νωρίς και μόλις στο 4ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Τσάμης κόντραρε το σουτ του Τζοβάρα, ο Παπαδημητρίου στην επαναφορά έστρωσε με το κεφάλι στον Τζοβάρα όμως το σουτ του τλευταίου πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 16’ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φλίγκου. Η συνέχεια ανήκε στο βολιώτικο συγκρότημα, με τους Τζοβάρα και Κορέτα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ από θέση τετ α τετ.

Στο 29’ ο Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ στον Αλμυρό. Ο Πετράκος έκανε τη μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με τον Παπαδημητρίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με τον Κοντογεωργάκη να κρατάει ζωντανό στο παιχνίδι τον ΓΣΑ σε δυνατό σουτ του Τζοβάρα στο 43’.

Το 0-2 έγραψε ο Σέττος στο 57’ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο. Ο Καλαμίδας ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος που διαμόρφωσε και το τελικό 0-3. Συγκεκριμένα, στο 69’ ο Τσελεπής έκανε ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας, απ’ όπου ο Καλαμίδας δεν δυσκολεύτηκε με σουτ στην κίνηση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο σκόρερ τέσσερα λεπτά νωρίτερα είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Μ’ αυτό το τρίποντο η Αγία Άννα έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι του Πυράσου που πέρασε νικηφόρα από το Σέσκλο.

Οι συνθέσεις:

Γ.Σ. Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Τσιαγιανίδης (56’ Μπαράκου), Ντόντα, Τσάμης (75’ Αράπης), Τετριμίδας (56’ Τσιάτσιος), Χριστοφορίδης (67’ Ζαντιώτης), Βούλγαρης, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Μπένος

Αγία Άννα: Φλίγκος, Στεργίου, Καλαμίδας, Στεργιόπουλος, Χολέβας (68’ Κόκκας), Βέργος (68’ Τσέλιος), Κορέτα, Πετράκος (68’ Κακαλιάς), Παπαδημητρίου, Τζοβάρας (59’ Παπαδήμος) , Σέττος (59’ Τσελεπής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις