Συνάντηση Τομ Παπαδόπουλου – Ευγενίου για την ΠΑΕ Ηρακλής!

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλος αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 28 Μαρτίου. Η άφιξη του ομογενή επιχειρηματία, η διοικητική παρουσία του οποίου στους «κυανόλευκους» σημάδεψε αρνητικά την ομάδα, έχει ως αντικείμενο το ενδεχόμενο να εμπλακεί και πάλι διοικητικά στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Τομ Παπαδόπουλος σε μία προσπάθεια να εξαγνιστεί στα μάτια των φίλων των «κυανολεύκων» υποσχέθηκε στο ξεκίνημα της χρονιάς να δώσει χορηγία 250.000 ευρώ στην ΠΑΕ, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει με τον κ. Ευγενίου, αν αυτό το ποσό θα αποτελέσει μέρος του τιμήματος για την πιθανή εξαγορά του πακέτου των μετοχών (μέχρι στιγμής από το ποσό της συμφωνίας έχει καταβάλει περίπου 150.000 ευρώ).

Το τι ακριβώς ισχύει αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν όλα βρίσκονται στον αέρα για δύο λόγους: Πρώτον γιατί ο κ. Ευγενίου για να πουλήσει τις μετοχές του στον κ. Παπαδόπουλο θα πρέπει να έχει πειστεί ότι έχει το οικονομικό ανάστημα να στηρίξει μία προσπάθεια πρωταθλητισμού του Ηρακλή τη νέα χρονιά και δεύτερον ο ομογενής επιχειρηματίας να έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Υπάρχει όμως και ένας τρίτος παράγοντας που έχει να κάνει με τη θέση του κόσμου του Ηρακλή, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει ακόμη την περιπέτεια στην οποία έβαλε ο Τομ Παπαδόπουλος την ποδοσφαιρική ομάδα από την οποία έφυγε αφήνοντας πίσω του «καμένη γη».

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις