Σνάουτσνερ: «Καλούς κι έμπειρους παίκτες η Νίκη, μακάρι όλες οι ομάδες τέτοιο γήπεδο»

Τη δική του άποψη, σχετικά με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του και τη Νίκη Βόλου, παρέθεσε, στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία και μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ Β’, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, τη Νίκη Βόλου που έχει πολλούς καλούς, έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη είχε την κατοχή, αλλά δε μας δημιούργησε μεγάλες φάσεις, βέβαια ούτε εμείς κάναμε κάτι σημαντικό, εκτός από το δοκάρι του Κουλούρη, το οποίο προέρχεται από την πρόθεσή του να κάνει σέντρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι είχαμε, από το 60′ μέχρι το 80′, πολύ καλή εικόνα, δημιουργήσαμε φάσεις, σκοράραμε, είχαμε ακόμα δύο γκολ, τα οποία, όμως, ήταν οφσάιντ και δεν έχουμε δει, ακόμα, τις φάσεις στο βίντεο. Στο τέλος, ήρθε το γκολ, το 2-1, ξανά από στατική φάση, γεγονός που μας προβληματίζει. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από στημένα, έχουμε πρόβλημα εκεί.

Ακόμα μία δικαιολογία που έχω να πω για την ομάδα μου, είναι ότι έχουμε λίγες εμπειρίες, ως ομάδα. Στην τελευταία φάση, βγήκαμε στην “κόντρα” κι είδα τους παίκτες της Νίκης να κάνουν φάουλ, για να σταματήσουν την φάση για γκολ. Στο πρώτο γκολ που δεχόμαστε, εμείς δεν κάναμε φάουλ. Αυτό είναι θέμα εμπειρίας. Έχουμε μικρούς ηλικιακά παίκτες, πρέπει να τα μάθουμε αυτά. Αν είναι να δεχτούμε γκολ, προτιμάμε να κάνουμε φάουλ, είναι μέρος του παιχνιδιού κι αυτό. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, προχωράμε, έχουμε πέντε αναμετρήσεις να κερδίσουμε.

Μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν τέτοια γήπεδα, με τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ καλός κι οι παίκτες χαίρονται να παίζουν σε αυτόν. Υπάρχουν ομάδες, δε θέλω να πω ονόματα, με γήπεδα, τα οποία είναι… “καταστροφή” κι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα μπροστά μας, υπάρχει στόχος και κίνητρο, συνεχίζουμε”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις