Τα “κυανόλευκα” εισιτήρια με ΑΕΛ – Πού και πότε η προπώλησή τους

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αναμέτρηση, με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4, 15:00) – Προπώληση σε τρία διαφορετικά σημεία την Τετάρτη και ανήμερα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο την ΑΕΛ (14/4, 15:00), για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου και ώρα 12 μ.μ., μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Παράλληλα, εισιτήρια θα πωλούνται και στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, επί της οδού Μαιάνδρου, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, το απόγευμα της Τετάρτης (13/4, 17:30-20:00).

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00).

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (100% πληρότητα, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας)”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις