Γκουγκουλιάς: “Υποκλίνομαι σε προπονητή και παίκτες, να καθιερωθεί ο Μαγνησιακός στην Α’ ΕΠΣΘ”

Δηλώσεις, για την τρομερή πορεία της ομάδας του στη Β’ ΕΠΣΘ, η οποία τον ανέδειξε και πρωταθλητή, πραγματοποίησε στο goalpost.gr, ο πρόεδρος του Μαγνησιακού, κ. Κώστας Γκουγκουλιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Λόγω της πανδημίας, ήμασταν στη Β’ ΕΠΣΘ, για τρία συνεχόμενα χρόνια. Δεν καταφέραμε να προβιβαστούμε στην παραπάνω κατηγορία, τις δύο προηγούμενες σεζόν, λόγω των διακοπών των πρωταθλημάτων, αλλά τρίτη και… “φαρμακερή”. Ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, ως πρωταθλητές στον όμιλό μας και υπερπρωταθλητές της Β’ ΕΠΣΘ. Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους, νομίζω ότι δίκαια διακριθήκαμε, ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μας επετεύχθησαν με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια.

Κύλησαν όλα, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δουλέψαμε σωστά όλη τη σεζόν. Προπονητής, παίκτες και διοίκηση ήμασταν αποφασισμένοι για την άνοδο, που ήταν κι ο πρωταρχικός μας στόχος. Στηριχθήκαμε σε ένα παιδιά, ώστε να διαμορφώσουμε τον “κορμό” μας με αυτόν τον τρόπο, και τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου, η φιλοσοφία του Μαγνησιακού ήταν, ανέκαθεν, τέτοια, να στηρίζεται σε νέα παιδιά. Πιστεύω ότι, γενικά, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οφείλει να λειτουργεί έτσι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, κ. Θάνο Θεοδώρου, που, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, στήριξε με επιτυχία το εγχείρημά μας. Έφερε την αποστολή εις πέρας και θέλουμε να συνεχίσει μαζί μας, και τις επόμενες χρονιές. Οι φιλοσοφίες μας ταιριάζουν και τον ευχαριστώ ξανά δημοσίως, για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και την προσωπική μου δικαίωση που τον εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια. Να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, γιατί εκείνοι ήταν οι πρωταγωνιστές φέτος, αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, εντός αγωνιστικού χώρου, κι έδειξαν αγωνιστική ποιότητα και ήθος, τόσο εντός, όσο κι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Είναι τιμή μου να είμαι πρόεδρος σε αυτήν την ομάδα, με αυτούς τους παίκτες κι αυτόν τον προπονητή, υποκλίνομαι σε όλους. Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, στη διοίκηση”.

Τέλος, για τους στόχους του Μαγνησιακού, μακροπρόθεσμα, συμπλήρωσε:

“Ο βασικός μας στόχος είναι ο Μαγνησιακός να καθιερωθεί στην Α’ ΕΠΣΘ, με βάση τα νεαρά παιδιά. Μέσω ενός μικρού ηλικιακά αγωνιστικού κορμού, επιθυμούμε να παίξουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο και να δώσουμε, από τη μεριά μας, ό,τι καλύτερο, προς όφελος του βολιώτικου ποδοσφαίρου και, κατ’ επέκταση, του αθλητισμού μας”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις