Β’ Ε.Π.Σ.Θ.: Το ταμείο της 16ης αγωνιστικής

Το Goalpost.gr κάνει το ταμείο για τα ματς της 16ης αγωνιστικής. Μετά το ρεπό του Παγασητικού, η Ακρόπολη αύξησε την διαφορά της στο +5 και οι Νέοι Αθλητές μείωσαν στους 5 βαθμούς την διαφορά από την 2η θέση και σε 2 αγωνιστικές στο Παγασητικός – Ν.Α. Νίκης θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό αν θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο και Χιτσκοκικό φινάλε στην μάχη της ανόδου ή θα “τελειώσουν” όλα.

Σάββατο 5/3

Κένταυρος Ν.Π. – Ακρόπολη Σέσκλου 0-3

Άλλη μια νίκη για την ομάδα του Β. Τάχου που με τους Παγώνη, Α. Κολυμήτρα και Μιχολίτση, επέστρεψε στο Σέσκλο την διαφορά πλέον από την 2η θέση να φτάνει στο +5 και πλέον από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ανθ. Γαζή. Όσον αφορά τον Κένταυρο που κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά μόνο στα πρώτα 45’ της αναμέτρησης, η ήττα του αυτή τον διατήρησε στην 10η θέση με 12 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Ελευθεριακό.

Μακρυνίτσα – Τοξότης 0-0

Σε ένα κακό ματς ποιοτικά, Μακρυνίτσα και Τοξότης μοιράστηκαν από ένα βαθμό και ουσιαστικά θα ξεχαστεί γρήγορα η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Μακρυνίτσα έφτασε στους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση και την ερχόμενη αγωνιστική αγωνίζεται με στην Άλλη Μεριά με τον Ιάσων, ενώ η ομάδα του Θ. Χρυσοχού έχει 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 5 θέση. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Τοξότης υποδέχεται την Δύναμις και θέλει την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Νηλέας – Ν.Α. Νίκης 1-5

Άλλη μια γεμάτη εμφάνιση από την ομάδα του Τ. Παρισάκη αυτή την φορά κόντρα στον Νηλέα μειώνοντας την διαφορά από τον Παγασητικό στο -5 αλλά την ερχόμενη αγωνιστική ακολουθεί το δικό της καθιερωμένο ρεπό. Από την άλλη ο Νηλέας ο οποίος δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση δικαίως ηττήθηκε και παρέμεινε ουραγός με 4 βαθμούς. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Νηλέας ταξιδεύει στον Εθνικό με την ομάδα των Λεχωνίων να θέλει να ψάξει βαθμό ή βαθμούς για να “ξεκολλήσει” από τον πάτο της βαθμολογίας.

Εθνικός – Ελευθεριακός 0-0

Στο “μηδέν” κόλλησε ο Εθνικός εντός έδρας κόντρα στον αξιόμαχο Ελευθεριακό και ουσιαστικά υποχώρησε στην 6η θέση με 23 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται εκ νέου στην έδρας τους τον Νηλέα αυτή τη φορά και θέλουν να επιστέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ενώ η ομάδα του Ελευθεριακού έφτασε στους 6 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Κένταυρο εντός έδρας και θα ψάξει την νέα βαθμολογική του επιτυχία με μοναδικό στόχο την αναρρίχηση του ακόμη πιο πολύ στον βαθμολογικό πίνακα.

Κυριακή 6/3

Άνθιμος Γαζής – Ι.Α. Μεριάς 0-0

Άλλο ένα 0-0 στην Β’ ΕΠΣΘ αυτή ν την αγωνιστική, δείχνοντας πως δεν ήταν αι από τις πιο παραγωγικές αγωνιστικές ημέρες της σεζόν. Ο Ανθ. Γαζής με τον εντός έδρας βαθμό που πήρε έφτασε τους 25 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας και την ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Σέσκλο για να αντιμετωπίσει την Ακρόπολη. Ενώ ο Ιάσων που την ερχόμενη αγωνιστική τίθεται αντιμέτωπος με την Μακρυνίτσα εντός έδρας, με το βαθμό που “τσίμπησε” έφτασε τους 22 και παρέμεινε σταθερά στην 7η θέση.

Αργοναύτες – Δύναμις 2-2

Άλλη μια ισοπαλία για την συγκεκριμένη αγωνιστική (4ή σε 6 ματς) μόνο που εδώ οι δύο ομάδες κατάφεραν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να πετύχουν 4 τέρματα συνολικά. Οι Αργοναύτες που με τον συγκεκριμένο βαθμό έφτασαν τους 14 βαθμούς και βρίσκονται 9η θέση, θα ξεκινήσουν αύριο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παγασητικό σε εκτός έδρας ματς. Ενώ η νεοσύστατη Δύναμις κατάφερε να κάνει διψήφιο την βαθμολογικής της συγκομιδή στην μέχρι τώρα παρουσία της στην σεζόν και την ερχόμενη αγωνιστική θα παίξει κόντρα στον Τοξότη στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ. ως φιλοξενούμενη.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις