Σαρωτική η Κ20 της Νίκης Βόλου σκόρπισε 7-0 τον Ολυμπιακό και πάτησε κορυφή (40 pics)

Μπροστά σε εκατοντάδες φίλους της Νίκης Βόλου η Κ20 επικράτησε με το ευρύ 7-0 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού Βόλου και πάτησε στην κορυφή του ομίλου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ακτσιαλή επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό του αγώνα, κλείνοντας στα καρέ του τον αντίπαλο και ψάχνοντας τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Το 1-0 έκανε ο Τσατσελλάρι στο 30′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Τόγιας πέτυχε και δεύτερο γκολ για τη Νίκη Βόλου. Στο 40′ ο Τσατσελλάρι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να “σφυροκοπούν” συνεχώς την εστία του Ολυμπιακού Βόλου. Στο 60′ ο Τανός ανέβασε στο 4-0 τον δείκτη του σκορ. Στο 62′ ο Γλυκός πέρασε στο παιχνίδι και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε γκολ, κάνοντας το 5-0. Στο 70′ ο Πρίφτι έγραψε το 6-0, με τον Γλυκό να παίρνει και πάλι τη σκυτάλη του σκόρερ και να διαμορφώνει το τελικό 7-0 στο 75′

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου Κ20 (Γ. Ακτσιαλής): Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα, Χολέβας (75′ Καραγιάννης), Πρίφτι, Γιαρλελής (62′ Γλυκός), Τσατσελλάρι (70′ Καπίτσας), Τανός, Τζιάνης(75′ Σφέτσας), Στοΐνοβιτς (62′ Χουσεΐνογλου)

Ολυμπιακός Βόλου Κ20 (Π. Βαρβέκης): Καθηνιώτης (66′ Κοκώνης), Πούλιος, Πλακιάς, Σταμπουλής, Ρηγόπουλος, Χόντος (22′ λ.τρ. Καλιάκης), Νικολούλης, Χοψωνίδης, Βαρβέκης (66′ Ντίνος), Σαχατζής (45′ Κοφινάς), Τσιτσικλής (56′ Σιαμέτης)

Στο τέλος του αγώνα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου περίμενε μία έκπληξη στα αποδυτήρια καθώς το “Γυράδικο ΠανοιΓύροι”, χορηγός της κυανόλευκης ΠΑΕ, πρόσφερε burger για όλη την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις