Στα χέρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ο Άγιος Γεώργιος και το ποδοσφαιρικό τμήμα


Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε πως, κατά τη συνεδρίασή του, το βράδυ της Δευτέρας, παρέλαβε το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο κι έχει στα χέρια του τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων, για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεδρίαση του της 9/5/2022 αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για τα κάτωθι:

Παρέλαβε μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ το προπονητικό Κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Οι εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και προς τούτο ευχαριστεί την ΠΑΕ και τον κο Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την σημαντική συμβολή τους στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση του Έργου που αποτελεί μία σημαντική υποδομή για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 περνά πλέον στον Ερασιτέχνη. Το ΔΣ έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης έχει ήδη συντάξει το οργανωτικό πλάνο και τις οικονομικές εκτιμήσεις για την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Είναι αυτονόητο ότι το ΔΣ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση επιδιώκοντας την υγιή οικονομικά πορεία στην νέα περίοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος με παράλληλη και απαραίτητη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των πολυάριθμων οπαδών και φίλων μας.

Το ΔΣ δηλώνει ότι ταυτόχρονα με τις δικές του ενέργειες είναι ανοικτό σε προτάσεις ενδιαφερομένων, οι οποίες αφού επεξεργαστούν και κριθούν αξιόπιστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην Γενική Συνέλευση των μελών για την τελική απόφαση.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου βεβαιώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι όπως έχει διαχειριστεί με επιτυχία τα αγωνιστικά τμήματά του, με την ίδια ευθύνη και αξιοπιστία θα προχωρήσει σε ότι απαιτείται και για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις