Κ. Δέδες: «Μετράνε οι βαθμοί»

“Στο ποδόσφαιρο μετράνε οι βαθμοί και όχι αν έπαιξες καλά” είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νίκης με τον Οπούντιο, ο Κώστας Δέδες, δίνοντας το στίγμα της καλής παρουσίας της  ομάδας του αλλά χωρίς την ανάλογη συγκομιδή βαθμών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Δέδε:

«Σήμερα παίζαμε με μια ιστορική ομάδα, πολύ μεγάλη ομάδα που δεν της αξίζει να βρίσκεται σε τέτοια κατηγορία. Ξέραμε ότι η Νίκη θα μπει δυνατά μέσα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά, και από την πίεση του κόσμου αλλά και από το αποτέλεσμα που είχαν την Τετάρτη. Είχαμε μιλήσει και για τα στημένα, ότι η Νίκη είναι επικίνδυνη στα επιθετικά στημένα.

Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή, κάναμε φάσεις αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μετράνε οι βαθμοί. Το να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις δεν σημαίνει κάτι αυτό είσαι χαμένος. Παίζουμε καλά αλλά δεν παίρνουμε αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα κι όχι αν έπαιξες καλά.

Προσπαθούμε μέχρι το τέλος για τον εγωισμό μας και για ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις