Απάντηση Ρόδου σε Παπάζογλου: “Έκανες διακοπές στη Ρόδο, να κόψεις το ποδόσφαιρο”

Η Π.Α.Ε. Ρόδος απάντησε στις κατηγορίες του ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου, από τον οποίο ζητάει να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Ο Θανάσης Παπάζογλου σε συνέντευξη του μίλησε με πολύ άσχημα λόγια για τη Ρόδο, με τους ”πράσινους” να απαντούν στον έμπειρο επιθετικό:

”Λυπούμαστε γιατί μέσα στη χρονική στιγμή με την άδικη και για μας τραγική πτώση της ομάδας μας, της ομάδας που επί τετραετία πρωταγωνίστησε και πήρε τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε ως την Super League 2, αναγκαζόμαστε σήμερα να απαντήσουμε στον βασικό πρωτεργάτη και πρωταγωνιστή των μη καθόδων της ομάδας μας σε δύο αγώνες και αυτόν που ως πολυδιαφημισμένος στράϊκερ ήρθε – τάχα και δήθεν – με περγαμηνές μεγάλου γκολτζή για να μας απογοητεύσει στο τέλος με ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε, γιατί το άδικο δεν το θέλουν ούτε αυτοί που ξέχασαν τις τρεις συνεχόμενες ανόδους!

Ο κύριος αυτός εμφανίστηκε σε σάιτ της Βόρειας Ελλάδας, αναφέροντας ΟΛΕΣ τις ανακρίβειες που θα μπορούσε να διατυπώσει εις βάρος της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ. Με ένα συμβόλαιο 75.000 ευρώ, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να είναι διαφοροποιημένος από την ομάδα, κάνοντας βόλτες και τουρισμό στο νησί μας με την Μερσεντές του!  Ο κύριος αυτός, πήρε 40.000 ευρώ ως τη στιγμή που άρχισε να κατηγορεί τη Ρόδο και τους Ροδίτες και έγινε αντιληπτός. Φεύγοντας, αποχώρησε με συμφωνητικό να εισπράξει τα υπόλοιπα χρήματα από την εγγυητική επιστολή, που τα χρήματα της είναι της ΠΑΕ και δεν θα …μας χρειαστούν για την νέα σεζόν,αφού ο ίδιος με τη συμμετοχή του και τις παικτικές του ικανότητες άφησε τη Ρόδο στην τελευταία θέση κι επομένως στην Γ’ Εθνική.

Ενα λέμε, βέβαιο και σίγουρο, όποιος και νάναι στην  διοίκηση της Ρόδου μας: Εμείς θα επανέλθουμε, γιατί για μας στόχος ζωής στο ποδόσφαιρο είναι να δούμε τη Ρόδο μας στην πιο μεγάλη κατηγορία. Αυτός, ας λύσει τα κορδόνια του κι ας κρεμάσει τα παπούτσια του. Αυτά τα 75.000 ευρώ δεν τα δικαιολόγησε ούτε για να κάνει …δηλώσεις!! Κι εν τέλη ας μετρήσει σε πόσους αγώνες έπαιξε και πόσα στοίχισε στη Ρόδο η κάθε συμμετοχή του! Δηλώνουμε πως για όλα τα υπόλοιπα που θα πεί ή λέει, επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.

ΥΓ. Αν η Ρόδος κατέβηκε με στόπερ για τερματοφύλακα, ας απαντήσει με τα …μαγειρέματα”.

Πηγή: 12sports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις